sport klub
Nogomet 14.11.2017 | 18:01 > 18:09

Andersson: Zlatan je preteklost, ne sprašujte me zanj

Avtor

Švedski selektor Jane Andersson kar malce jezno reagiral na vprašanje, če bo na prihajajočem svetovnem prvenstvu računal tudi na Zlatana Ibrahimovića.

sport klub

Švedski selektor Jane Andersson je bil ob slavju po uvrstitvi na svetovno prvenstvo malce pa tudi besen. Razjezilo ga je namreč vprašanje o veteranu Zlatanu Ibrahimoviću, ki je trenutno odsoten zaradi rehabilitacije po poškodbi kolena. Ibrahimović je sicer že končal svojo reprezentančno kariero, vseeno pa je novinarje zanimalo, če obstaja možnost za njegov povratek recimo na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

"To je neverjetno. Ibrahimović je za reprezentanco nehal igrati že pred letom in pol, mi pa še vedno govorimo o njemu. Govoriti pa bi morali o velikih igralcih, ki jih imam na voljo v reprezentanci in v katere verjamem," je dejal Andersson.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Zlatan se bo še pogovarjal z Milanom

Avtor

Zlatan se bo še pogovarjal z Milanom

Mino Raiola, agent napadalca Los Angeles Galaxyja Zlatana Ibrahimovića, pravi, da se je njegov klient pripravljen pogovarjati z Milanom.

"Ibrahimović se ne bo vrnil v Milan"

Avtor

"Ibrahimović se ne bo vrnil v Milan"

Direktor Milana Leonardo je navijačem razkril, da nič ne bo od povratka Zlatana Ibrahimovića na San Siro.

Se Ibrahimović vrača v vrste Milana?

Avtor

Se Ibrahimović vrača v vrste Milana?

Kot poročajo italijanski mediji, je AC Milan šest let po tem, ko je švedski zvezdnik zapustil klub, zainteresiran za ponovno sodelovanje z Zlatanom Ibrahimovićem.

Ibra zbodel Bradleyja: Imam več golov kot on tekem

Avtor

Ibra zbodel Bradleyja: Imam več golov kot on tekem

Napadalec LA Galaxyja Zlatan Ibrahimović je ob porazu svoje ekipe proti Torontu (5:3) zabil nov epski gol (že njegov 500. v karieri), zablestel pa je tudi z izjavo po tekmi.
Loading...