Vir: sport klub
Nogomet 14.11.2017 | 18:01 > 18:09

Andersson: Zlatan je preteklost, ne sprašujte me zanj

Avtor

Švedski selektor Jane Andersson kar malce jezno reagiral na vprašanje, če bo na prihajajočem svetovnem prvenstvu računal tudi na Zlatana Ibrahimovića.

Vir: sport klub

Švedski selektor Jane Andersson je bil ob slavju po uvrstitvi na svetovno prvenstvo malce pa tudi besen. Razjezilo ga je namreč vprašanje o veteranu Zlatanu Ibrahimoviću, ki je trenutno odsoten zaradi rehabilitacije po poškodbi kolena. Ibrahimović je sicer že končal svojo reprezentančno kariero, vseeno pa je novinarje zanimalo, če obstaja možnost za njegov povratek recimo na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

"To je neverjetno. Ibrahimović je za reprezentanco nehal igrati že pred letom in pol, mi pa še vedno govorimo o njemu. Govoriti pa bi morali o velikih igralcih, ki jih imam na voljo v reprezentanci in v katere verjamem," je dejal Andersson.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Ibrahimović: Da nogomet v ligi MLS naredim boljši

Avtor

Ibrahimović: Da nogomet v ligi MLS naredim boljši

Zlatan Ibrahimović ne bo čakal na konec sezone in iztek pogodbe z Manchester Unitedom. Šved si je novo sredino našel onkraj velike luže, kjer bo kariero nadaljeval pri Los Angeles Galaxy.

URADNO: Ibrahimović zapušča Manchester

Avtor

URADNO: Ibrahimović zapušča Manchester

Manchester United je potrdil prekinitev sodelovanja z Zlatanom Ibrahimovićem. Po poročanju angleških in ameriški medijev bo švedski napadalec že ta teden prestopil v Los Angeles Galaxy, ki igra v Ligi MLS

Ibrahimovićevo življenje na velikem platnu

Avtor

Ibrahimovićevo življenje na velikem platnu

Zlatan Ibrahimović je še ena v nizu zvezd, ki bo dobila svoj film. Producent Mattias Nohrborg bo skušal knjigo "Jaz, Zlatan" preliti na filmsko platno, predvideni proračun za izvedbo projekta pa je 5 milijonov evrov.

Mourinho: Zlatan lahko zapusti klub, če si to želi

Avtor

Mourinho: Zlatan lahko zapusti klub, če si to želi

Strateg Manchester United Jose Mourinho je razkril, da bo Zlatan Ibrahimović lahko brez težav zapustil klub, če si bo tega res želel.
Loading...