Getty Images
Nogomet 22.06.2018 | 17:05

Hrvati v bran Messiju

Avtor

"Leo Messi je najpomembnejši igralec tako za Argentino kot za Barcelono,'' izpostavlja Rakitić. Modrić pa: "Izjemen igralec je, a ne more vsega sam. V nogometu potrebuješ pomoč, ne moreš vsega narediti sam."

Večina nogometnega sveta je bila prepričana, da če bi Messi to poletje popeljal Argentino do končnega slavja, ne bi mogel nihče več oporekati, da je najboljši nogometaš vseh časov. A možnosti za to so se po prvih dveh predstavah Argentine znatno zmanjšale. Najprej Messijeva zgrešena enajstmetrovka na prvi tekmi proti Islandiji, nato še hud poraz proti Hrvaški s 3:0, na kateri je bil Messi skoraj neopazen in komaj je prišel do žoge. Stres in strah v njem sta bila opazna celotno tekmo, ko je dojemal, da se njegove sanje o uspehu počasi razblinjajo. Njegovi navijači ali ne, vsem nam je žal 5-kratnega dobitnika Zlate žoge, kar so poudarili tudi Hrvati.

Ivan Rakitić je bil eden najboljših nogometašov Hrvaške na tej tekmi. Nedvomo je Leov soigralec pri Barcelonu stopil Argentincu v bran: "Brez dvoma je Messi najpomembnejši igralec tako za Argentino kot za Barcelono. Potrudili smo se po najboljših močeh, da smo zaprli sredino in mu onemogočali prodore." Seveda pa je še dodal, da je "ponosen in zadovoljen" po takšni zmagi nad favorizirano Argentino.

Luka Modrić, ki je bil izbran za igralca tekme, pa je o Messiju povedal: "Je neverjeten igralec. Ampak ne moreš vsega narediti sam. V nogometu potrebuješ pomoč.

Z izbranimi besedami o Argentincu pa tudi Ivan Perišić: "Messi je najboljši, kakor tudi Cristiano Ronaldo, a ne moreš vsega doseči sam, kadar igraš v ekipi. Argentina mora nekaj spremeniti, če želi napredovati."

Argentina mora v torek premagati Nigerijo in hkrati upati na ugodne rezultate drugih tekem svoje skupine.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Modrić sprejel kazen osmih mesecev zapora

Avtor

Modrić sprejel kazen osmih mesecev zapora

Po poročanju madridskih medijev je hrvaški zvezni igralec Real Madrida sprejel kazen osmih mesecev zapora zaradi utaje davkov.

VIDEO: Ko se legendarnemu Juliu Velascu "strga"

Avtor

VIDEO: Ko se legendarnemu Juliu Velascu "strga"

Selektor Argentine Julio Velasco je na sebi svojstven način proslavil zmago argentinske reprezentance proti svetovnim prvakom, Poljakom. "Gavči" so se po dveh sodnišklih odločitvah počutili okradene, zato je bila reakcija kajpak burna.

Rivaldo: "Barca je favorit, Ronaldu raje rumeni karton"

Avtor

Rivaldo: "Barca je favorit, Ronaldu raje rumeni karton"

"Imajo dodatno motivacijo, da prekinejo vladavino Reala."

Kako se je začela Liga prvakov? Z "golazom" Messija!

Avtor

Kako se je začela Liga prvakov? Z "golazom" Messija!

Nogometaši Barcelone so na prvi tekmi Lige prvakov 2018/2019 premagali PSV iz Eindhovna. Mrežo nizozemskih prvakov je s krasnim strelom načel Lionel Messi.
Loading...