Getty Image
Nogomet 11.07.2018 | 15:28

Kdorkoli bo zmagal bo evforija na vrhuncu

Avtor

Danes ob 20. uri bo znan še drugi finalist letošnjega SP v nogometu. Kdo se bo pridružil Franciji v velikem finalu Anglija ali Hrvaška. Glede na to, da se ekipi nista ravno velikokrat v finalu bo evforija na strani zmagovalca zagotovo zelo zelo velika.

Twitter

Francija včeraj z igro ni navdušila, a se je vseeno uvrstila v velike finale z minimalno zmago nad Belgijo. Danes pa bo znan še drugi finalist nedeljskega obračuna.

Na eni strani bo stala Anglija, ki ji nekateri pripisujejo nekaj več možnosti zaradi večjega izbora kakovostnih igralcev in pa tudi zaradi tega, ker zagotovo niso tako utrujeni kot njihovi današnji nasprotniki, ki so obe tekmi v izločilnih bojih dobili po streljanju enajstmetrov. Anglija si je na tak način zagotovila četrtfinale, ko je v osmini finala ugnala Kolumbijo. Dobro vemo, da Angliji v zadnjem obdobju nikakor ni šlo na večjih tekmovanjih po načrtih, saj so hitro izpadali, letos pa imajo celo priložnost za naslov najboljšega.

Naši južni sosedje že od samega začetka prvenstva upajo na velik met njihove reprezentance in na vsaki tekmi v domovini dihajo z njimi. Enostavno živijo za nogomet in velik uspeh letos v Rusiji, kjer imajo zelo močno ekipo, ki je v prihodnosti vsaj v taki zasedbi več ne bo. Njihova igra sloni predvsem na borbi, želji, Ivanu Rakitiću, Luki Modriću in na zadnjih dveh tekmah tudi sreči pri izvajanju enajstmetrovk, ki so jih že dvakrat popeljale do zmage. Jim lahko uspe še v tretjo?

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Zlata mlada enajsterica Svetovnega prvenstva 2018

Avtor

Zlata mlada enajsterica Svetovnega prvenstva 2018

Dnevnik The Guardian je objavil enajsterico najboljših mladih nogometašev Mundiala v Rusiji, starih do 23 let.

Bo Kalinić dobil medaljo?

Avtor

Bo Kalinić dobil medaljo?

Hrvaška reprezentanca se še ni odločila ali bo Nikola Kalinić dobil medaljo za sodelovanje na svetovnem prvenstvu.

Francija - Hrvaška: vodič po današnjem finalu

Avtor

Francija - Hrvaška: vodič po današnjem finalu

Finale Svetovnega prvensta 2018, ki bi ga redki predvideli. Soočenje Francije in Hrvaške bo danes ob 17h na Stadionu Lužniki v Moskvi.

Niti bron ne prihaja domov - Belgijci tretji na svetu

Avtor

Niti bron ne prihaja domov - Belgijci tretji na svetu

Nogometaši Belgije so na svetovnem prvenstvu osvojili tretje mesto. Po izpadu v polfinalu proti Franciji, so danes v tolažilni tekmi z 2:0 ugnali Anglijo.
Loading...