Getty Images
Nogomet 12.07.2018 | 10:16

Mandžukić: Bili smo kot levi in tako bo tudi v finalu

Avtor

Hrvaški reprezentant Mario Mandžukić je po uvrstitvi v finale svetovnega prvenstva dejal, da v ekipi še vedno ne dojemajo, kakšen uspeh je to.

Mario Mandžukić

Dan Mullan, Getty Images Sport

Mario Mandžukić

"Neverjetno, mi se tega sploh ne zavedamo. Ne vem, to je čudež. Ne, ni čudež, to zmorejo samo velike ekipe. Da smo bili tako pogumni in se uvrstili dalje preko Anglije, odigrali tekmo z vsem srcem... Lahko vidite sami, vse gori,'' je povedal Mandžukić, strelec odločilnega gola v 109. minuti srečanja na Stadionu Luzhniki v Moskvi.

"Kaj naj naredim, obožujem take tekme in včasih me ponese atmosfera. Zdaj uživamo. Bili smo kot levi, uživali smo na igrišču in tako bo tudi v finalu,'' je dodal reprezentant Hrvaške.

Finalna tekma za naslov svetovnega prvaka bo v nedeljo ob 17h, ko se bosta pomerili Hrvaška in Francija.

Za tretje mesto se bosta dan prej ob 16h pomerili Belgija in Anglija.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Avtor

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Slovenski trener Matjaž Kek, ki je po odhodu Tomaža Kavčiča, prva želja javnosti za prevzem selektorskega mesta, naj bi bil resen kandidat za prevzem poljskega Lecha.

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

Avtor

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

V Atleticu je vroče! Španski časnik Marca namreč poroča, da je slovenski vratar Jan Oblak zavrnil že dve ponudbi za podaljšanje pogodbe s colchonerosi. Jan Oblak naj bi ob pričetku sezone celo zavrnil ponudbo, po kateri bi postal najbolje plačan vratar na svetu.

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Avtor

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Slovenska nogometna reprezentanca se v Nacionalnem nogometnem centru Brdo pripravlja na zadnja preizkusa v Ligi narodov. Najprej je na vrsti domača tekma z Norveško, Slovenija pa bo na tekmi močno oslabljena.

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Avtor

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Angleški nogometni sodnik David McNamara je bil iz bizarnega razloga kaznovan s prepovedjo sojenja, ki bo trajala kar tri tedne.
Loading...