Getty Images
Nogomet 13.07.2018 | 11:12

Modrić: Naslove v ligi prvakov bi zamenjal za mundial

Avtor

V tej novici

Real Madrid

Hrvaški kapetan Luka Modrić bi v trenutku zamenjal vse naslove lige prvakov osvojene z madridskim Realom z naslovom svetovnega prvaka v dresu reprezentance.

Francois Nel, Getty Images Sport

Hrvati bodo v velikem finalu v nedelju igrali proti Franciji. Vatreni so na mundialu v Rusiji 100 odstotni. V skupini so premagali Nigerijo, Argentino in Islandijo, nato pa po vrsti izločili Dansko, Rusijo in Anglijo.

"Vse štiri naslove lige prvakov bi zamenjal za to eno," je dejal Luka Modrić: "Ne glede na to, kaj se bo zgodilo v finalu, je to največji uspeh v zgodovini hrvaškega športa. Toda mi si želimo postati prvaki. Imamo samozavest, imamo karakter, vse, kar je potrebno za zmago v nedeljo."

Hrvaški kapetan blesti od prve tekme na turnirju in je tudi med glavnimi kandidati za naziv najboljšega igralca na svetovnem prvenstvu. "Vsi me sprašujejo o tem, toda jaz se za to ne zmenim veliko. Ko smo prišli na prvenstvo, smo bili preveč skromni, nismo se preveč promovirali, želeli smo le napredovati iz skupine. Toda verjel sem, kot še nikoli do sedaj. Ni samo sreča, da smo prišli v finale."

Finalni obračun med našimi južnimi sosedi in Francozi bo na sporedu v nedeljo ob 17:00.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Bo Kalinić dobil medaljo?

Avtor

Bo Kalinić dobil medaljo?

Hrvaška reprezentanca se še ni odločila ali bo Nikola Kalinić dobil medaljo za sodelovanje na svetovnem prvenstvu.

Francija - Hrvaška: vodič po današnjem finalu

Avtor

Francija - Hrvaška: vodič po današnjem finalu

Finale Svetovnega prvensta 2018, ki bi ga redki predvideli. Soočenje Francije in Hrvaške bo danes ob 17h na Stadionu Lužniki v Moskvi.

Niti bron ne prihaja domov - Belgijci tretji na svetu

Avtor

Niti bron ne prihaja domov - Belgijci tretji na svetu

Nogometaši Belgije so na svetovnem prvenstvu osvojili tretje mesto. Po izpadu v polfinalu proti Franciji, so danes v tolažilni tekmi z 2:0 ugnali Anglijo.

Dalić menja ekipo za finale mundiala?

Avtor

Dalić menja ekipo za finale mundiala?

Petkov trening hrvaške reprezentance je izpustilo pet igralcev, a selektor Zlatko Dalić bo za nedeljsko finale svetovnega prvenstva proti Franciji lahko računal na vse igralce.
Loading...