Dan Mullan, Getty Images Sport
Nogomet 13.07.2018 | 18:39 > 18:42

URADNO: Leta 2022 svetovno prvenstvo ob koncu leta

Avtor

Predsednik Fife Gianni Infantino je potrdil, da bo svetovno prvenstvo v Katarju leta 2022 potekalo novembra in decembra.

Đani Infantino

Philipp Schmidli/Getty Images

Infantino.
"Obvestili smo svetovne lige in seveda se bodo morali vsi prilagoditi," je na novinarski konferenci potrdil prvi mož Fife. Kot pravi, za zdaj še ni jasno, koliko reprezentanc bo v Katarju tekmovalo.
"Za zdaj smo pri 32 reprezentancah, vendar še nismo sprejeli končne odločitve," je dodal Infantino. Drastična sprememba termina se je zgodila zaradi nevzdržnih poletnih temperatur v Katarju, Fifa pa je prav tako zavrnila možnost igranja v februarju, ker ne želi prekrivanja s takratnimi olimpijskimi igrami v Pekingu.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Avtor

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Slovenski trener Matjaž Kek, ki je po odhodu Tomaža Kavčiča, prva želja javnosti za prevzem selektorskega mesta, naj bi bil resen kandidat za prevzem poljskega Lecha.

Dobovec ligo prvakov začel s porazom

Avtor

Dobovec ligo prvakov začel s porazom

Slovenski prvak v futsalu Dobovec je v Alytusu v Litvi s 5:1 izgubil na uvodni tekmi turnirja skupinskega dela lige prvakov. Močnejši je bil španski Inter, ki brani naslov.

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

Avtor

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

V Atleticu je vroče! Španski časnik Marca namreč poroča, da je slovenski vratar Jan Oblak zavrnil že dve ponudbi za podaljšanje pogodbe s colchonerosi. Jan Oblak naj bi ob pričetku sezone celo zavrnil ponudbo, po kateri bi postal najbolje plačan vratar na svetu.

Agnieszka Radwanska končala kariero

Avtor

Agnieszka Radwanska končala kariero

Poljakinja Agnieszka Radwanska je zaradi težav z zdravjem, ki ji ne dovoljujejo, da bi zaigrala na svoji najvišji ravni, končala s profesionalnim igranjem tenisa.
Loading...