Martin Rose, Getty Images
Nogomet 13.07.2018 | 21:24 > 21:27

Hrvaška trepeta! Poškodoval se je Ivan Perišić

Avtor

Pred nedeljskim velikim finalom svetovnega prvenstva med Hrvaško in Francijo naši južni sosedje trepetajo predvsem zaradi poškodbe Ivana Perišića, ki je močno vprašljiv za tekmo tisočletja.

Ivan Perišić

Paul Gilham/Getty Images

Ivan Perišić

Ruski mediji so poročali, da je Perišić zaradi težav s stegensko mišico moral v bolnišnico in da v finalu ne bo igral. V hrvaškem taboru tega niso komentirali. Perišić je bil na pregledu z magnetno resonanco, ki je pokazala, da poškodba ni hujše narave. Njegov nastop v finalu ni izgubljen, a je pod velikim vprašajem.

V podaljšku polfinalne tekme z Anglijo je poškodbo staknil tudi branilec Ivan Strinić, zaradi katere ga je selektor izbrane vrste Zlatko Dalić zamenjal. Vrsaljko je imel težave s kolenom že pred obračunom z Anglijo, a je stisnil zobe. Lovren in Subašić pa sta današnji dan dobila prosto, da se spočijeta za najpomembnejši obračun v zgodovini hrvaškega nogometa.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Avtor

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Slovenski trener Matjaž Kek, ki je po odhodu Tomaža Kavčiča, prva želja javnosti za prevzem selektorskega mesta, naj bi bil resen kandidat za prevzem poljskega Lecha.

Dobovec ligo prvakov začel s porazom

Avtor

Dobovec ligo prvakov začel s porazom

Slovenski prvak v futsalu Dobovec je v Alytusu v Litvi s 5:1 izgubil na uvodni tekmi turnirja skupinskega dela lige prvakov. Močnejši je bil španski Inter, ki brani naslov.

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

Avtor

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

V Atleticu je vroče! Španski časnik Marca namreč poroča, da je slovenski vratar Jan Oblak zavrnil že dve ponudbi za podaljšanje pogodbe s colchonerosi. Jan Oblak naj bi ob pričetku sezone celo zavrnil ponudbo, po kateri bi postal najbolje plačan vratar na svetu.

Agnieszka Radwanska končala kariero

Avtor

Agnieszka Radwanska končala kariero

Poljakinja Agnieszka Radwanska je zaradi težav z zdravjem, ki ji ne dovoljujejo, da bi zaigrala na svoji najvišji ravni, končala s profesionalnim igranjem tenisa.
Loading...