Getty Images
Nogomet 14.07.2018 | 08:52

Neymar bo v finalu mundiala navijal za Hrvaško

Avtor

Brazilski reprezentant Neymar se je pred finalom svetovnega prvenstva v Rusiji spomnil na Kyliana Mbappeja in Ivana Rakitića.

Ivan Rakitić i Nejmar

Shaun Botterill, Getty Images

Ivan Rakitić i Nejmar

Napadalec PSG in nekdanji zvezdnik Barcelone se je pred "tekmo leta" oglasil na svojem Instagram profilu.

"Moja prijatelja, Mbappe in Rakitić. Vemo, da vama je bilo težko priti do tega trenutka, toda sedaj uživajte in se zabavajte, ker je bilo vredno. Zelo sem srečen zaradi vaju obeh in navdušen nad reakcijo navijačev v vajinih državah, Franciji in Hrvaški, ki slaviti ta uspeh. Ne bom lagal, rad bi bil z enim od vaju na igrišču, toda to se na tem prvenstvu ne bo zgodilo. Morda v Katarju ... Tukaj navijam za 'zlatega dečka' in mojega partnerja iz Barcelone. Nadejam se, da se bosta oba zabavala in ne pozabita, da je to samo tekmovanje in da ste, ne glede na rezulttat, že šampioni. Prenesita svojim soigralcem mojo željo, da odigrate sijajno nogometno tekmo. Zelo sem ponosen, ker sta moja prijatelja, nogometni svet pa bi moral biti ponosen na to veliko finale. Srečno!" je na svojem Instagramu zapisal Neymar.

Meus amigos @k.mbappe29 e @ivanrakitic ... Nós sabemos como foi duro para vocês chegarem até aqui, agora desfrutem e se divirtam, pois valeu a pena. Estou muito feliz por vocês dois e me emociono vendo a reação dos torcedores dos seus países, França e Croácia, comemorando muito este feito. Não nego, gostaria de estar com um de vocês dentro de campo, mas nesta Copa não deu. Ficou para o Catar... Fico aqui na torcida pelo meu "Golden Boy" e pelo meu parceiro de Barcelona. Espero que vocês se divirtam muito no Domingo, sem esquecer que é uma competição e que independente do resultado vocês já são campeões. Que vocês dois levem aos seus companheiros de elenco meu desejo de uma excelente partida de futebol. Tenho muito orgulho de ter vocês como amigos e o mundo do futebol deve se orgulhar dessa grande final. Boa sorte !!

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on

Finalni obračun svetovnega prvenstva med Hrvaško in Francijo bo na sporedu v nedeljo ob 17:00 na stadionu Lužniki v Moskvi.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Bo Kalinić dobil medaljo?

Avtor

Bo Kalinić dobil medaljo?

Hrvaška reprezentanca se še ni odločila ali bo Nikola Kalinić dobil medaljo za sodelovanje na svetovnem prvenstvu.

Francija - Hrvaška: vodič po današnjem finalu

Avtor

Francija - Hrvaška: vodič po današnjem finalu

Finale Svetovnega prvensta 2018, ki bi ga redki predvideli. Soočenje Francije in Hrvaške bo danes ob 17h na Stadionu Lužniki v Moskvi.

Niti bron ne prihaja domov - Belgijci tretji na svetu

Avtor

Niti bron ne prihaja domov - Belgijci tretji na svetu

Nogometaši Belgije so na svetovnem prvenstvu osvojili tretje mesto. Po izpadu v polfinalu proti Franciji, so danes v tolažilni tekmi z 2:0 ugnali Anglijo.

Dalić menja ekipo za finale mundiala?

Avtor

Dalić menja ekipo za finale mundiala?

Petkov trening hrvaške reprezentance je izpustilo pet igralcev, a selektor Zlatko Dalić bo za nedeljsko finale svetovnega prvenstva proti Franciji lahko računal na vse igralce.
Loading...