Getty Images
Nogomet 14.07.2018 | 13:57

Martinez: Hazard je najkompletnejši igralec na svetu

Avtor

Reprezentant Belgije Eden Hazard je v zadnjih dneh menda tarča madridskega Reala in tudi Barcelone, belgijski selektor Roberto Martinez pa izpostavlja, da lahko 27-letni nogometaš sredine igrišča dominira v vsakem klubu.

Roberto Martinez

Dan Mullan Getty Images Sport

"Za mene je stvar s Hazardom enostavna. On je najkompletnejši igralec v modernem nogometu, eden od najboljših v igri ena na ena. Prav tako gre za izjemnega človeka, pravega vodjo, ekipnega igralca. Okoli njega lahko gradite šampionsko ekipo," je bil Roberto Martinez poln hvale na račun svojega kapetana Edena Hazarda.

Kje bo Belgijec igral v naslednji sezoni, bo bržkone znano v prihodnjih dneh. Pred začetkom klubske sezone, nas v Rusiji čaka še zaključek svetovnega prvenstva. Belgijci se bodo v tekmi za tretje mesto pomerili z Anglijo, ki so jo v zadnji tekmi skupinskega dela odpravili z 1:0, a so takrat na obeh straneh priložnost dobili predvsem rezervisti. "Pričakujem, da bo ista tekma, kot takrat. Moramo biti osredotočeni, da bi se znašli v njihovem sistemu 5-3-2. Dvomim, da bo kakšno presenečenje. Pomembno je, da zmagamo v tej tekmi. Po turnirju ostane tisti občutek, ki ga dobite na zadnji tekmi. Vsak naš navijač si zzasluži zmago za zaključek, čeprav smo že sedaj prišli do odličnega rezultata," je zaključil španski strokovnjak.

Belgijci in Angleži se bodo v tekmi za tretje mesto pomerili v Sankt Petersburgu.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Niti bron ne prihaja domov - Belgijci tretji na svetu

Avtor

Niti bron ne prihaja domov - Belgijci tretji na svetu

Nogometaši Belgije so na svetovnem prvenstvu osvojili tretje mesto. Po izpadu v polfinalu proti Franciji, so danes v tolažilni tekmi z 2:0 ugnali Anglijo.

Dalić menja ekipo za finale mundiala?

Avtor

Dalić menja ekipo za finale mundiala?

Petkov trening hrvaške reprezentance je izpustilo pet igralcev, a selektor Zlatko Dalić bo za nedeljsko finale svetovnega prvenstva proti Franciji lahko računal na vse igralce.

Subašić: Mbappe je hitrejši od Vespe!

Avtor

Subašić: Mbappe je hitrejši od Vespe!

Vratar hrvaške reprezentance Danijel Subašić dobro ve, iz kje mu preti največja nevarnost v nedeljskem finalu svetovnega prvenstva proti Franciji.

Neymar bo v finalu mundiala navijal za Hrvaško

Avtor

Neymar bo v finalu mundiala navijal za Hrvaško

Brazilski reprezentant Neymar se je pred finalom svetovnega prvenstva v Rusiji spomnil na Kyliana Mbappeja in Ivana Rakitića.
Loading...