Getty Images
Nogomet 18.08.2017 | 10:29

Ševčenko: Ne razumem prestopne politike Milana

Avtor

V tej novici

AC Milan

Legendarni nogometaš Milana Andrej Ševčenko poslovanje nove uprave svojega nekdanjega kluba označuje za kaotično.

Andre Ševčenko

Streeter Lecka/Getty Images

Andre Ševčenko

Po prevzemu novih kitajskih lastnikov, je v Milan prišlo že deset okrepitev. "Ne vem, kaj lahko pričakujem od naslednje sezone. Obstajata dve različni metodi za doseganje rezultatov - načrtovana in spontana. Kaotične stvari se dogajajo v Milanu, zdi se mi, da ne obstaja noben končni načrt. Montella je imel določeno vizijo in načrt, toda s takšnimi časovnimi omejitvami se morajo hitreje odzvati. Potem imate kopico novih igralcev. Oni pripeljajo igralca za eno pozicijo, mesec dni kasneje pa še eneda za isti položaj. To so spontane odločitve," je bil kritičen Andrej Ševčenko in dodal: "Ne morem predivdeti, v kaj se bo vse skupaj pretvorilo. Klubu želim vse najboljše, ker ga imam za svoj klub."  

Sloviti Ukrajinec je za klub iz svetovne prestolnice mode igral med letoma 1999 in 2006 in v tem času med drugim osvojil Serie A, Ligo prvakov, leta 2004 pa dobil tudi Zlato žogo, nagrado namenjeno najboljšemu igralcu na stari celini.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Rai Sport: Depay že dogovorjen z AC Milanom

Avtor

Rai Sport: Depay že dogovorjen z AC Milanom

Nizozemski nogometni reprezentant Memphis Depay je po poročanju italijanskega "Rai Sport" blizu prestopa v vrste AC Milana.

Romagnoli ostaja v Milanu

Avtor

Romagnoli ostaja v Milanu

Navijači AC Milana so se danes lahko razveselili uradne potrditve podpisa nove pogodbe z branilcem Alessiom Romagnolijem, ki so ga mediji že kar nekaj časa povezovali s prestopom v Juventus.

Gattusu v roke odpoved, če ostane brez Evrope?

Avtor

Gattusu v roke odpoved, če ostane brez Evrope?

Vodilni možje Milana razmišljajo o zamenjavi trenerja Gennara Gattusa ob koncu sezone, v kolikor klubu ne bo zagotovil nastopa v Evropi, poroča Gazzetta.

Sevilla po štirih mesecih odpustila Montello

Avtor

Sevilla po štirih mesecih odpustila Montello

Vincenzo Montella je na klopi Seville sedel samo štiri mesece. Andaluzijci so se mu zahvalili po seriji slabih rezultatov in petkovem prazu proti Levanteju z 2:1.
Loading...