Vir: Getty Images
Nogomet 18.08.2017 | 10:29

Ševčenko: Ne razumem prestopne politike Milana

Avtor

V tej novici

AC Milan

Legendarni nogometaš Milana Andrej Ševčenko poslovanje nove uprave svojega nekdanjega kluba označuje za kaotično.

Andre Ševčenko

Vir: Streeter Lecka/Getty Images

Andre Ševčenko

Po prevzemu novih kitajskih lastnikov, je v Milan prišlo že deset okrepitev. "Ne vem, kaj lahko pričakujem od naslednje sezone. Obstajata dve različni metodi za doseganje rezultatov - načrtovana in spontana. Kaotične stvari se dogajajo v Milanu, zdi se mi, da ne obstaja noben končni načrt. Montella je imel določeno vizijo in načrt, toda s takšnimi časovnimi omejitvami se morajo hitreje odzvati. Potem imate kopico novih igralcev. Oni pripeljajo igralca za eno pozicijo, mesec dni kasneje pa še eneda za isti položaj. To so spontane odločitve," je bil kritičen Andrej Ševčenko in dodal: "Ne morem predivdeti, v kaj se bo vse skupaj pretvorilo. Klubu želim vse najboljše, ker ga imam za svoj klub."  

Sloviti Ukrajinec je za klub iz svetovne prestolnice mode igral med letoma 1999 in 2006 in v tem času med drugim osvojil Serie A, Ligo prvakov, leta 2004 pa dobil tudi Zlato žogo, nagrado namenjeno najboljšemu igralcu na stari celini.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

EL: Kampl proti Mevlji, Milan proti Arsenalu

Avtor

EL: Kampl proti Mevlji, Milan proti Arsenalu

V petek so v Nyonu izžrebali pare 1/8 finala evropske lige. Najbolj zveneč obračun bo med Milanom in Arsenalom, Kevin Kampl se bo pomeril z Miho Mevljo, medtem ko Jana Oblaka čaka moskovska Lokomotiva.

Gattuso najslabše plačan trener v Serie A

Avtor

Gattuso najslabše plačan trener v Serie A

Čeprav deluje v klubu, ki je kar sedemkrat postal evropski klubski prvak, pa se Gennaro Gattuso ne more ravno hvaliti z visoko plačo, primerno milanskemu velikanu.

Ibrahimovićevo življenje na velikem platnu

Avtor

Ibrahimovićevo življenje na velikem platnu

Zlatan Ibrahimović je še ena v nizu zvezd, ki bo dobila svoj film. Producent Mattias Nohrborg bo skušal knjigo "Jaz, Zlatan" preliti na filmsko platno, predvideni proračun za izvedbo projekta pa je 5 milijonov evrov.

Montella že pod pritiskom, Sevilla znova poražena

Avtor

Montella že pod pritiskom, Sevilla znova poražena

Alaves je na tekmi 19. kroga španske LaLige proti Sevilli (1:0) prišel do velike zmage in pomembnih točk v borbi za obstanek. Novi trener Seville Vincenzo Montella je zaradi novega neuspeha že tarča kritikov.
Loading...