Getty Images/Jeff J Mitchell
Nogomet 12.11.2017 | 17:53 > 17:54

Marotta: Pričakovali smo Bonuccijev odhod

Avtor

Direktor Juventusa Beppe Marotta trdi, da prestop Leonarda Bonuccija v AC Milan torinskega kluba ni presenetil. Odhod Danija Alvesa pač.

Uradna spletna stran kluba

Lagali bi, če si ne bi priznali, da je bil poletni prestop branilca Leonarda Bonuccija iz Juventusa v AC Milan šokanten. Toda ne za vse. Za ljudi iz Juventusa, kot trdi direktor kluba Beppe Marotta, prestop ni bil presenetljiv.

"Bonuccijev prestop v AC Milan je šokiral vse, toda ne nas v Juventusu. Vedeli smo, kaj se dogaja in to smo pričakovali. Ni res, da je odšel zaradi Allegrija, imel je svoje razloge. Ostali smo v dobrih odnosih in želim mu vse najboljše v nadaljevanju kariere," pravi Marotta.


Presenečenje pa se je poleti vseeno zgodilo. Takrat, ko je klub zapustil Brazilec Dani Alves.

"Šokiral nas je odhod Danija Alvesa. Odigral je odlično sezono, mislili smo, da je tukaj srečen. Potem pa je prišel in želel prekiniti pogodbo, ker odhaja v Manchester City. Ko smo mu ustregli, je odšel v PSG. Na koncu smo se sprli, ker nočem, da se kdo dela norca iz nas."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Ronaldo: ''Želim dvigniti Juventus na še višjo raven''

Avtor

Ronaldo: ''Želim dvigniti Juventus na še višjo raven''

Ronaldo pravi, da je hvaležen za to priložnost, saj igralci njegovih let običajno gredo v Katar ali pa na Kitajsko.

Ronaldo na predstavitvi: Vem, da bomo uspešni!

Avtor

Ronaldo na predstavitvi: Vem, da bomo uspešni!

Po uspešno opravljenem zdravniškem pregledu je Cristiano Ronaldo v Torinu najprej spoznal svoje nove soigralce, nato pa se kot član Juventusa premierno predstavil še novinarjem.

"Ronaldo ne more vsega sam, pa saj ni Maradona!"

Avtor

"Ronaldo ne more vsega sam, pa saj ni Maradona!"

Kapitan Napolija Marek Hamšik pravi, da Juventusu za lahek sprehod do naslova prvakov v Serie A ne bo dovolj le Cristiano Ronaldo in da bo torinski klub potreboval še veliko več.

"Prihod Ronalda super za celo Italijo, razen za Milan"

Avtor

"Prihod Ronalda super za celo Italijo, razen za Milan"

Potem, ko je trener AC Milana Luciano Spalletti dejal, da njegova ekipa zaradi prihoda Cristiana Ronalda v Juventus ne bo v podrejenem položaju, pa se s to izjavo nekdanji predsednik Milana Silvio Berlusconi ne strinja.
Loading...