Tullio M. Puglia/Getty Images
Nogomet 12.07.2018 | 14:07

Ukraden podpisan Ronaldov dres in prodan za 13.000€

Avtor

Italijanski novinar je dobil prvi Ronaldov dres Juventusa, ki ga je Portugalec tudi podpisal. A zgodba ni imela srečnega konca za novinarja - dres so ukradli in ga prodali na spletu prodali na dražbi.

Getty Image

Prestop Cristiana Ronalda v Juventus je povzročil norosti italijanskih navijačev. Vsi oboževalci Juventusa želijo Ronaldov dres in najde se kdo, ki je pripravljen za to iti daleč - konkretno v Grčijo, da bi dobil prvi podpisan dres portugalskega zvezdnika. 

Protagonist je italijanski novinar Carmine Rossi, ki je dejansko odpotoval tja, kjer Cristiano preživlja počitnice, z edinim namenom dobiti podpis novega Bianconerosa. Rossi je kupil dres in odšel v Costo Navarino, kjer se nahaja nogometaš. Naletel je na kup težav, saj so ga takoj vrgli od tam, a seveda ni odnehal. Prepričal je naključnega italijanskega turista, naj se približa Ronaldu z dresom. Italijanu je to res uspelo, a je prevaral novinarja in mu ni vrnil dresa s Cristianovim podpisom. Kmalu za tem je prevarant na Instagramu objavil fotografijo prvega podpisanega dresa in priprisal:

"Je to prvi dres Juventusa s podpisom CR7? Pravzaprav je prvi dres Juventusa, ki ga je Cristiano Ronaldo podpisal kot novi igralec Juventusa FC? Ja, je! Genialno je bilo dopustovati v tako čudovitem kraju in spoznati legendo! Hvala, Cristiano za tvojo prijaznost, hvale vredno."

Novinar naj bi celo prišel do telefonske številke italijanskega turista, ki ga je večkrat poklical, čez čas pa je dobil odgovor: "Dres je zdaj moj, žal mi je." Rossi ni več videl turista in je ostal brez majice.

Kasneje se je izvedelo, da je Italijan ponudil dres na Ebayu in zanj dobil 13.000 evrov.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Zlata mlada enajsterica Svetovnega prvenstva 2018

Avtor

Zlata mlada enajsterica Svetovnega prvenstva 2018

Dnevnik The Guardian je objavil enajsterico najboljših mladih nogometašev Mundiala v Rusiji, starih do 23 let.

Bo Kalinić dobil medaljo?

Avtor

Bo Kalinić dobil medaljo?

Hrvaška reprezentanca se še ni odločila ali bo Nikola Kalinić dobil medaljo za sodelovanje na svetovnem prvenstvu.

Pogba ponujen Barci

Avtor

Pogba ponujen Barci

Agent Mino Raiola je obiskal barcin športni center in razkril želje svojega varovanca, da je pripravljen zapustiti Manchester United.

Francija - Hrvaška: vodič po današnjem finalu

Avtor

Francija - Hrvaška: vodič po današnjem finalu

Finale Svetovnega prvensta 2018, ki bi ga redki predvideli. Soočenje Francije in Hrvaške bo danes ob 17h na Stadionu Lužniki v Moskvi.
Loading...