Tullio M. Puglia/Getty Images
Nogomet 12.07.2018 | 14:07

Ukraden podpisan Ronaldov dres in prodan za 13.000€

Avtor

Italijanski novinar je dobil prvi Ronaldov dres Juventusa, ki ga je Portugalec tudi podpisal. A zgodba ni imela srečnega konca za novinarja - dres so ukradli in ga prodali na spletu prodali na dražbi.

Getty Image

Prestop Cristiana Ronalda v Juventus je povzročil norosti italijanskih navijačev. Vsi oboževalci Juventusa želijo Ronaldov dres in najde se kdo, ki je pripravljen za to iti daleč - konkretno v Grčijo, da bi dobil prvi podpisan dres portugalskega zvezdnika. 

Protagonist je italijanski novinar Carmine Rossi, ki je dejansko odpotoval tja, kjer Cristiano preživlja počitnice, z edinim namenom dobiti podpis novega Bianconerosa. Rossi je kupil dres in odšel v Costo Navarino, kjer se nahaja nogometaš. Naletel je na kup težav, saj so ga takoj vrgli od tam, a seveda ni odnehal. Prepričal je naključnega italijanskega turista, naj se približa Ronaldu z dresom. Italijanu je to res uspelo, a je prevaral novinarja in mu ni vrnil dresa s Cristianovim podpisom. Kmalu za tem je prevarant na Instagramu objavil fotografijo prvega podpisanega dresa in priprisal:

"Je to prvi dres Juventusa s podpisom CR7? Pravzaprav je prvi dres Juventusa, ki ga je Cristiano Ronaldo podpisal kot novi igralec Juventusa FC? Ja, je! Genialno je bilo dopustovati v tako čudovitem kraju in spoznati legendo! Hvala, Cristiano za tvojo prijaznost, hvale vredno."

Novinar naj bi celo prišel do telefonske številke italijanskega turista, ki ga je večkrat poklical, čez čas pa je dobil odgovor: "Dres je zdaj moj, žal mi je." Rossi ni več videl turista in je ostal brez majice.

Kasneje se je izvedelo, da je Italijan ponudil dres na Ebayu in zanj dobil 13.000 evrov.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Avtor

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Slovenski trener Matjaž Kek, ki je po odhodu Tomaža Kavčiča, prva želja javnosti za prevzem selektorskega mesta, naj bi bil resen kandidat za prevzem poljskega Lecha.

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

Avtor

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

V Atleticu je vroče! Španski časnik Marca namreč poroča, da je slovenski vratar Jan Oblak zavrnil že dve ponudbi za podaljšanje pogodbe s colchonerosi. Jan Oblak naj bi ob pričetku sezone celo zavrnil ponudbo, po kateri bi postal najbolje plačan vratar na svetu.

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Avtor

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Slovenska nogometna reprezentanca se v Nacionalnem nogometnem centru Brdo pripravlja na zadnja preizkusa v Ligi narodov. Najprej je na vrsti domača tekma z Norveško, Slovenija pa bo na tekmi močno oslabljena.

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Avtor

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Angleški nogometni sodnik David McNamara je bil iz bizarnega razloga kaznovan s prepovedjo sojenja, ki bo trajala kar tri tedne.
Loading...