Getty Images / Christopher Lee

Nogomet

22.06.2019 | 16.30

Giampaolo: Veliko se je spremenilo, zanimivo bo

Avtor

V tej novici

AC Milan

Novi trener Milana Marco Giampaolo je poudaril, da se že veseli nove avanture, ki jo bo začel na klopi nekdanjih evropskih prvakov.

Marco Giampaolo

Paolo Rattini/Getty Images

Marco Giampaolo je Milanu obljubil zvestobo do 30. junija leta 2021 ob možnosti, da sodelovanje podaljša še za dodatno leto. Mediji namigujejo, da bo na leto v žep pospravil dva milijona evrov.

"Naporno sem delal, da bi dobil to priložnost. Milan je eden od najuspešnejših in največjih klubov v Evropi. To je velika priložnost za mene, srečen sem in motiviran," je dejal 51-letni strokovnjak: "Pot, ki me je pripeljala sem, se ne zaključuje, saj ni konca, ko delate na projektih, ko imate idejo... V tem trenutku se veselim nove avanture. Lahko rečem, da sem odpočit in pripravljen, da začnemo z delom."

Giamapolo na San Siro, kjer bo sodeloval s Paolom Maldinijem in Zvonimirjem Bobanom, prihaja po treh letih pri Sampdorii. "Na začetku svoje kariere sem pogosto izgubil proti Milanu, vendar sem v zadnjem času zabeležil tudi nekaj zmag. Verjetno zato, ker sem vodil boljše ekipe. San Siro je od nekdaj bilo posebno mesto."

Novo sezono Serie A bodo z novim trenerjem začeli tudi Juventus, Inter in Roma. "Povratka Sarrija in Conteja bosta naslednjo sezono naredila zanimivo. Prišlo je do številnih sprememb, celo pri manjših ekipah. Razlike bodo minimalne," meni Giampaolo.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Nova ponudba Interja za Lukakuja?

Avtor

Nova ponudba Interja za Lukakuja?

Nova ponudba Interja za Lukakuja?

Kot poročajo britanski mediji so pri Interju na naslov Manchester Uniteda poslali novo, izboljšano ponudbo za Belgijca Romela Lukakuja. Italijani so ponudili 60 milijonov funtov, hkrati pa dodali še bonuse, kar bi pomenilo, da bi bil lahko končni izkupiček za United večji.

Insigne: Sarri nas je izdal

Avtor

Insigne: Sarri nas je izdal

Insigne: Sarri nas je izdal

Napadalec Napolija, Lorenzo Insigne je dejal, da bo imel zdaj še dodatno motivacijo premagati Juventus odkar je na njihovo klop sedel bivši trener kluba Maurizio Sarri.

Mihajlović je že v bolnišnici

Avtor

Mihajlović je že v bolnišnici

Mihajlović je že v bolnišnici

Trener Bologne Siniša Mihajlović je že pričel z zdravljenjem proti levkemiji

URADNO: Ramsey v Juventus

Avtor

URADNO: Ramsey v Juventus

URADNO: Ramsey v Juventus

Valižanski nogometaš Aaron Ramsey je v Torinu uradno predstavljen kot nova okrepitev Juventusa. Na tiskovni konferenci je dejal, da je ponosen ker je postal del tako velikega kluba.
Loading...