NK Domžale
Nogomet 11.08.2017 | 10:06 > 10:15

Gačan: "Proti Mariboru nas čaka zelo težka naloga"

Avtor

V tej novici

NK Maribor

Nogometaše Domžal drevi čaka obračun z aktualnimi državnimi prvaki iz Maribora. Misli pred derbijem 5. kroga Prve lige Telekom Slovenije je strnil branilec Faruk Gačan.

Faruk Gačan

Lado Vavpetič

Faruk Gačan

"Proti Mariboru nas čaka zelo težka naloga. Igramo proti večkratnemu in tudi aktualnemu državnemu prvaku Slovenije, v preteklosti že udeležencu lige prvakov in evropske lige, ki bo tudi v tej sezoni nastopal v skupinskem delu enega izmed obeh omenjenih evropskih tekmovanj, Zavedamo se kakovosti tekmeca, tudi težavnosti igranja v Ljudskem vrtu. Vsekakor bomo Maribor dobro preučili, na zelenici pa dali svoj maksimum za čim boljši rezultat," je pričakovanja pred tekmo strnil visokorasli branilec iz Bosne in Hercegovine, ki se je domžalski zasedbi pridružil pred to sezono.

Prve priložnosti je dobival na prijateljskih srečanjih, debi na uradni tekmi pa doživel minulo nedeljo, ko je tik pred začetkom obračuna v predvideni začetni enajsterici zamenjal Gabra Dobrovoljca. Slednji ni mogel nastopiti zaradi manjše poškodbe: “Občutki ob debiju so bili seveda izjemni in zelo sem vesel, da sem dobil priložnost. Še posebej me veseli dejstvo, da sem se prvič na uradni tekmi predstavil ravno pred našimi navijači, ki so na vseh dosedanjih tekmah zelo dobro navijali za nas,“ pa je o občutkih po prvih uradnih minutah v domžalskem dresu dejal eden izmed domžalskih novincev pred novo sezono.

Faruk Gačan, ki je pred Domžalami igrali za Mladost Kakanj in NK Visoko, je sicer z začetkom poti v rumeni družini zelo zadovoljen: "Vsi skupaj so mi zelo pomagali ob mojem prihodu, tako da je bil prvi vtis resnično pozitiven. Se je pa začetno pozitivno mnenje še dodatno izboljšalo v minulih tednih, saj je klub resnično kot ena velika družina, pogoji za delo so odlični, prav tako tudi mesto, navijači … Zaenkrat sem izjemno zadovoljen, hkrati pa upam, da bom lahko v prihodnje v čim večji meri pomagal klubu.

Vir: nkdomzale.si

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Ni boga brez hudiča, ni Maribora brez Zahoviča!?!?

Avtor

Ni boga brez hudiča, ni Maribora brez Zahoviča!?!?

Zlatko Zahovič je na sklicani novinarski konferenci moštva NK Maribor potrdil, da bo še vedno opravljal funkcije v vrstah slovenskega nogometnega velikana. Več sledi.

Opoldne znana usoda Zlatka Zahoviča?

Avtor

Opoldne znana usoda Zlatka Zahoviča?

NK Maribor bo danes opoldne sklical tiskovno konferenco, na kateri bo vodstvo kluba "predstavilo aktualne klubske novice in prihodnje smernice delovanja kluba". Ali Zlatko Zahovič ostaja v klubu?

Milec: Priprave bodo težke, nasprotniki zahtevni

Avtor

Milec: Priprave bodo težke, nasprotniki zahtevni

Nogometaši Maribora so s pripravami začeli že 8. junija, v tem tednu pa so se priključili tudi reprezentantje. Med njimi je tudi Martin Milec, ki je opravil pogovor za klubsko spletno stran.

Vetrih pozitiven na dopinškem testu

Avtor

Vetrih pozitiven na dopinškem testu

Slovenska protidopinška agencija (Sloado) je v izjavi za javnost sporočila, da je bil nogometaš Domžal Amedej Vetrih 18. aprila pozitiven na higenamin na tekmi PLTS proti Celju.
Loading...