Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 11.10.2017 | 19:50 > 19:51

Darko Zec bo igral za Triglav

Avtor

Zadnje uvrščena ekipa slovenskega državnega prvenstva Triglav bo v nadaljevanju sezone močnejša za izkušenega branilca Darka Zeca, ki je nazadnje igral pri velenjskem Rudarju.

Darko Zec.

NK Triglav

Darko Zec.

Zec se je uveljavil v majici Domžal, pred prihodom na Gorenjsko pa je nazadnje igral za Rudar iz Velenja. V prvi slovenski ligi je skupaj zbral že 189 nastopov.

"Moje ambicije so, da kar najbolj pomagam klubu in s svojimi igrami ter po najboljših močeh pripomorem k uresničitvi klubskih ciljev. Menim, da trenutno stanje na lestvici ni pravi odraz, spremljal sem dosedanje dogajanje med prvoligaši in prepričan sem, da bi Triglav moral biti kakšno mesto višje in imeti nekaj točk več. Pomembno bo, da damo vse od sebe in se na koncu skupaj veselimo ob uresničitvi zastavljenih ciljev," je za klubsko spletno stran povedal Zec.

Zec je druga večja okrepitev Triglava v zadnjih tednih po napadalcu Mateju Podlogarju, ki se je v Slovenijo vrnil po neuspešni epizodi v Grčiji.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Po obstanku Triglava, odslej novi trener Dejan Dončič

Avtor

Po obstanku Triglava, odslej novi trener Dejan Dončič

Po uspešno zaključeni prvoligaški sezoni se dosedanji glavni trener članske ekipe Siniša Brkič znova popolnoma posveča delu športnega direktorja kluba, kar pomeni, da je vodstvo poskrbelo za novega vodjo stroke v članskem moštvu. To je postal Dejan Dončič.

Triglav z zmago in lepo popotnico iz Ptuja

Avtor

Triglav z zmago in lepo popotnico iz Ptuja

Za nami je prva tekma kvalifikacij za uvrstitev oziroma obstanek v PLTS. V Ptuju je Triglav slavil po preobratu z 2:1 in si pred povratno tekmo tako zagotovil lepo prednost.

David Zec se seli k Benfici!

Avtor

David Zec se seli k Benfici!

Pri NK Triglavu so potrdili prestop obetavnega 18-letnega branilca Davida Zeca, ki se seli k sloviti Benfici.

Triglav do velike in pomembne zmage proti Celju

Avtor

Triglav do velike in pomembne zmage proti Celju

Kranjčani so proti favoriziranim Celjanom dosegli pomembno zmago v boju za obstanek v ligi. Prvič v sezoni so Celjane tudi premagali. Zdaj imajo tako kot Ankarančani 22 točk. Junak tekme v Kranju je bil Nejc Pušnik.
Loading...