Vir: Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 12.11.2017 | 16:40 > 16:44

Zahović: Pokal Maribora ni zanimal

Avtor

Športni direktor Zlatko Zahovič je po neuspešni predstavi zaščitil hrbet svojim fantom, a šel z izjavo, da Maribor o pokalu sploh ni razmišljal, malce predaleč.

Zlatko Zahović

Vir: NK Maribor/Drago Wernig

Zlatko Zahović

"Zelo sem ponosen nanje. Gledam na sezono kot celoto, presegamo vse meje mogočega. Igralci Olimpije si želijo igrati tam, kjer smo mi. Smo že precej iztrošeni, a še vedno smo v privilegiranem položaju. Za to pokalno tekmo ni bilo zanimanja ne v mestu, ne v klubu in tudi ne v slačilnici. Spontanih zmag ni, Olimpija ima odlično ekipo. Tekma je šla v njihovo smer zaradi volje, želje in fanatične borbenosti. Lahko jim samo čestitamo. To je hkrati tudi zelo dobro za naš klub, saj pride petek, ko bomo videli, kdo je Maribor," je po porazu v Stožicah dejal športni direktor vijoličastih in nadaljeval.

"Že ob prihodu iz slačilnice sem rekel, da ne vidim tiste iskrice v očeh. Fante razumem, saj so jih evropske tekme iztrošile. To je že 27. tekma v letošnji sezoni. Igrali smo proti zelo lačni ekipi. Olimpija je igrala odlično, zares so bili v tekmi, mi pa ne. Vse skupaj se hitro pozna. Tekma je šla takoj v njihovo smer. Mi smo morali nato več tvegati in tekmec je to znal unovčiti. Tak poraz je dobrodošel, da bomo znova zagnali motorje. Treba bo zdržati še ta mesec dni do konca jesenskega dela."

Zahović je komentiral tudi prvi gol zeleno-belih, ki so ga varovanci Igorja Bišćana dosegli ob tem, ko je Aleks Pihler ležal na tleh: "Prekršek je bil, Olimpija pa ni izbila žoge z igrišča, kar je nešportno. A mogoče je tudi, da prekrška niso videli in so nadaljevali akcijo. V tistem trenutku vidiš samo gol, zato ne bi rekel, da je bilo vse skupaj namerno."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Mariborčani premor izkoristili za obračun s Sturmom

Avtor

Mariborčani premor izkoristili za obračun s Sturmom

Nogometaši Maribora, ki v spomladanskem delu nikakor ne najdejo šampionske forme, so ob reprezentančnem premoru odigrali prijateljski obračun s Sturmom iz Graza. Vijoličasti so tekmo dobili z 2:1.

NZS Zahovića suspendirala za pol leta

Avtor

NZS Zahovića suspendirala za pol leta

Kako se bo Maribor odzval na neprimerno obnašanje športnega direktorja Zlatka Zahovića, še ni znano, medtem pa je Nogometna zveza Slovenije najboljšega strelca slovenske reprezentance vseh časov suspendirala za obdobje pol leta.

Zahović: "Afera samo to, da je Maribor trenutno slab"

Avtor

Zahović: "Afera samo to, da je Maribor trenutno slab"

Športni direktor Maribora v začasnem suspenzu, Zlatko Zahović, se bo danes zvečer sestal s predsednikom kluba Dragom Cotarjem.

Maribor suspendiral Zahoviča, Viole ostajajo zveste

Avtor

Maribor suspendiral Zahoviča, Viole ostajajo zveste

Usoda Zlatka Zahovića ostaja zavita v tančico skrivnosti. Mariborski prvoligaš je sporočil, da je po neprimernem komuniciranju na novinarski konferenci po sobotnem porazu s Krškim športnega direktorja suspendiral. Medtem so se oglasile tudi Viole, ki ostajajo zveste Zahoviču.
Loading...