Vir: NK Maribor/Drago Wernig
Nogomet 12.01.2018 | 10:52 > 10:56

Mary še vedno na radarju Maribora

Avtor

Napadalec Rudarja John Mary je bil tik pred prestopom na Kitajsko, nazadnje ostal na stadionu Ob Jezeru, kar pa ne pomeni, da bo kariero tudi nadaljeval pod taktirko Marijana Pušnika. Zanimanje za Maryja je znova pokazal športni direktor Maribora Zlatko Zahović.

John Mary

Vir: NK Rudar Velenje

John Mary

Po zadnjih evropskih uspehih ter prestopih Jeana-Clauda Billonga in Nina Kukovca v Italijo, je blagajna Maribora znova dobro napolnjena. Vijoličasti so ekipo že okrepili s Sašo Ivkovićem iz Voždovaca ter Kenanom Pirićem in Kassimo Doumbio, vendar so odškodnino odšteli le za prvega, preostala dva sta prišla brez dodatnega denarnega nadomestila. A zdi se, da se aktivnosti Maribora v zimskem prestponem roku s tem še niso končale.

Kot piše Nogomania, Zlatko Zahović želi zaostriti tudi konkurenco v napadu. V njegovih mislih je znova napadalec Rudarja John Mary, ki so ga Velenjčani pred kratkim že prečrtali in prodali v drugo kitajsko ligo, vendar se očitno malce prenaglili, saj je osrednji igralec zgodbe dan kasneje vse skupaj zanikal.

Mary tako še naprej ostaja v rudarskem mestu, vendar to še zdaleč ne pomeni, da bo tam tudi dejansko nadaljeval kariero. Po poročanju zgoraj omenjenega specializiranega nogometnega portala Rudar denar nujno potrebuje, kot že rečeno pa slednjega vijoličastim ne primanjkuje. Glavni snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo zato resno razmišlja, da bi del težko prigaranih evrov investiral ravno v nakup 24-letnega ostrostrelca iz Nigerije. Rudar naj bi se zadovoljil z odškodnino med 200 in 400 tisoč evrov, kar je za slovenske razmere visoka odškodnina, ne pa tudi za slovenske prvake, ki bi se jim v primeru dobrih iger Maryja vse skupaj lahko povrnilo. In to večkrat.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Ogorčeni Mariborčani: Dve povsem različni merili

Avtor

Ogorčeni Mariborčani: Dve povsem različni merili

Začetek spomladanskega dela prvenstva je že poskrbel za prvo razburjenje. Mariborčani so z ogorčenjem sprejeli dve sodniški odločitvi.

Presenečenje Triglava v Velenju

Avtor

Presenečenje Triglava v Velenju

Uvodni obračun 18. kroga PLTS med Ankaranom Hrvatini in Aluminijem, ki bi morala biti v Dravogradu, je bila preložena, na drugem pa je Triglav v Velenju presenetljivo slavil z 2:1.

Mariborčani še upajo na tretje mesto

Avtor

Mariborčani še upajo na tretje mesto

V tretje gre rado. Po dveurni zamudi pred potjo v Sevillo in popolnem zapletu z osemurnim čakanjem na odhod v Liverpool je Mariborčanom tretjič uspelo, da so se na zadnje gostovanje skupinskega dela lige prvakov v Moskvo odpravili po urniku.

Naveza Tavares-Rajčević blestela v Krškem

Avtor

Naveza Tavares-Rajčević blestela v Krškem

Maribor se je po drugem porazu proti Liverpoolu v ligi prvakov hitro pobral in v 15. krogu Prve Lige Telekom Slovenije v Krškem slavili z visokih 0:5 ter še dodatno pritisnil na Olimpijo, ki v nedeljo v Stožicah gosti zadnji Ankaran.
Loading...