Vir: NK Maribor/Drago Wernig
Nogomet 12.01.2018 | 10:52 > 10:56

Mary še vedno na radarju Maribora

Avtor

Napadalec Rudarja John Mary je bil tik pred prestopom na Kitajsko, nazadnje ostal na stadionu Ob Jezeru, kar pa ne pomeni, da bo kariero tudi nadaljeval pod taktirko Marijana Pušnika. Zanimanje za Maryja je znova pokazal športni direktor Maribora Zlatko Zahović.

John Mary

Vir: NK Rudar Velenje

John Mary

Po zadnjih evropskih uspehih ter prestopih Jeana-Clauda Billonga in Nina Kukovca v Italijo, je blagajna Maribora znova dobro napolnjena. Vijoličasti so ekipo že okrepili s Sašo Ivkovićem iz Voždovaca ter Kenanom Pirićem in Kassimo Doumbio, vendar so odškodnino odšteli le za prvega, preostala dva sta prišla brez dodatnega denarnega nadomestila. A zdi se, da se aktivnosti Maribora v zimskem prestponem roku s tem še niso končale.

Kot piše Nogomania, Zlatko Zahović želi zaostriti tudi konkurenco v napadu. V njegovih mislih je znova napadalec Rudarja John Mary, ki so ga Velenjčani pred kratkim že prečrtali in prodali v drugo kitajsko ligo, vendar se očitno malce prenaglili, saj je osrednji igralec zgodbe dan kasneje vse skupaj zanikal.

Mary tako še naprej ostaja v rudarskem mestu, vendar to še zdaleč ne pomeni, da bo tam tudi dejansko nadaljeval kariero. Po poročanju zgoraj omenjenega specializiranega nogometnega portala Rudar denar nujno potrebuje, kot že rečeno pa slednjega vijoličastim ne primanjkuje. Glavni snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo zato resno razmišlja, da bi del težko prigaranih evrov investiral ravno v nakup 24-letnega ostrostrelca iz Nigerije. Rudar naj bi se zadovoljil z odškodnino med 200 in 400 tisoč evrov, kar je za slovenske razmere visoka odškodnina, ne pa tudi za slovenske prvake, ki bi se jim v primeru dobrih iger Maryja vse skupaj lahko povrnilo. In to večkrat.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Mertelj in Palčič zapuščata Ljudski vrt?

Avtor

Mertelj in Palčič zapuščata Ljudski vrt?

Mariborčani priprave na spomladanski del sezone Prve lige Telekom Slovenije nadaljujejo v Moravskih Toplicah, tja pa niso odpotovali Aleš Mertelj, Denis Šme in Matej Palčič.

John Mary vendarle prestopil na Kitajsko

John Mary vendarle prestopil na Kitajsko

Prvi strelec lanske sezone Prve lige Telekom Slovenije John Mary je vendarle zapustil velenjski Rudar in se preselil na Kitajsko, kjer bo igral za drugoligaša Meizhou Hakka.

Gorica izgubila svojega "naj" igralca - Kapić v Zürich

Avtor

Gorica izgubila svojega "naj" igralca - Kapić v Zürich

Slovenski prvoligaš, ND Gorica, v spomladanski del sezone odhaja brez svojega najboljšega nogometaša, strelca 11 golov v jesenskem delu, vezista Rifeta Kapića.

Novinec v Ljudskem vrtu: Kot bi prišel domov

Avtor

Novinec v Ljudskem vrtu: Kot bi prišel domov

Mariborčani so že začeli s pripravami na nadaljevanje sezone, ko bodo branili naslov prvaka. Za zdaj je edini novinec v zasedbi Darka Milaniča 27-letni branilec Kassim Doumbia.
Loading...