Vir: Getty Images / Christopher Lee
Nogomet 15.02.2018 | 18:18 > 18:21

Nov nogometaš v vrstah Olimpije

Avtor

Potem, ko se saga okoli prestopa Alexandra Cretuja še ni končala je Olimpija danes sporočila, da je podpisala pogodbo z Rijadom Kobiljarem.

Z novim vezistom bodo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije krenili tudi Ljubljančani. Zmajem se je pridružil bosansko-hercegovski nogometaš Rijad Kobiljar, ki je zeleno-belim obljubil dveinopolletno zvestobo.

Enaindvajsetletni napadalni vezist je zrasel v Združenih državah Amerike, pred dvema letoma pa se je vrnil v Bosno in Hercegovino. Najprej je bil član Sarajeva, pred selitvijo v vrste Zrinjskega pa je branil barve Travnika in Olimpika, mostarski klub pa ga je poleti posodil GOŠK Gabeli. Kobiljar je za hercegovsko zasedbo odigral 16 prvoligaških srečanja, dosegel pa en zadetek.

»Najprej bi se rad še enkrat zahvalil predsedniku Milanu Mandariću in vsem ostalim v klubu za zaupanje. Dal bom vse od sebe, da bom izpolnil vsa pričakovanja,« je po podpisu pogodbe povedal Kobiljar.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Dve vprašanji Maribora: vreme in pogoji za trening

Avtor

Dve vprašanji Maribora: vreme in pogoji za trening

Zaključne priprave na otvoritev spomladanskega dela sezone v Ljudskem vrtu minevajo tudi ob spremljanju vremenske napovedi, očiščena igralna površina ob vklopljenem sistemu ogrevanja pa je na glavnem igrišču omogočila trenutno najboljše razmere za trening, pišejo na uradni spletni strani NK Maribor.

Olimpija se pred nadaljevanjem ukvarja s poškodbami

Avtor

Olimpija se pred nadaljevanjem ukvarja s poškodbami

V Olimpiji se pred nadaljevanjem PLTS v nedeljo ne ukvarjajo samo s formo in pripravami, temveč tudi poškodbami.

Milanič: Bili smo takšni, kot si želimo

Avtor

Milanič: Bili smo takšni, kot si želimo

Mariborčani so na generalki proti Celju blesteli in zadovoljili trenerja Darka Milaniča. Prvič je v dresu aktualnih državnih prvakov zaigral Romun Alexandru Cretu, s tremi zadetki pa je zablestel Luka Zahović.

Konec prestopnega roka prinesel spremembe v Domžalah

Avtor

Konec prestopnega roka prinesel spremembe v Domžalah

Zadnji dan prestopnega roka je prinesel nove kadrovske spremembe v članskem moštvu. Domžalskega dresa v prihodnje ne bosta več nosila Jure Matjašič in Luka Volarič, s katerima sta bili sklenjeni sporazumni prekinitvi njunih pogodb.
Loading...