Vir: NK Olimpija Ljubljana
Nogomet 12.03.2018 | 13:52 > 13:55

Zarifović: Najpomembnejše, da smo še vedno prvi

Avtor

Aris Zarifović je v tej sezoni začel dve prvenstveni tekmi. Prvo v čisto prvem krogu sezone proti Celju, drugo pa v nedeljo v Kranju. V njegovi igri manjko minutaže ni bil zaznan, saj je odigral odlično tekmo in bil eden izmed najbolj zaslužnih za pomembno zmago zmajev.

Aris Zarifović Olimpija

Vir: NK Olimpija Ljubljana

"Igrišče je bilo slabo, blatno, megla in slaba vidljivost pa sta nam onemogočali hitrejšo igro. Na takšnem igrišču so najbolj pomembne tri točke in da smo še vedno na prvem mestu," je po tekmi na težkem igrišču v gorenjski prestolnici kratko in jedrnato dejal Aris Zarifović, ki je ob odsotnosti Branka Ilića tudi nosil kapetanski trak.

Zmaji so na štirih tekmah v drugem delu sezone osvojili vseh 12 možnih točk in imajo pred najbližjim zasledovalcem iz Maribora ob tekmi več štiri točke prednosti. "Vsaka tekma je pomembna. Mi gremo tekmo po tekmo, osvajamo točke in ne gledamo, kdo in koliko je za nami. Če bomo tako zavzeti, kot na zadnjih štirih tekmah, potem se nimamo česa bati," dodaja izkušeni branilec.

Kako pa je bil zadovoljen s svojo predstavo? "Veste sami, kaj je moje delo. Obdržali smo 'nulo' v obrambi, tako da sem zadovoljen, predvsem pa vesel, da sem dobil priložnost. Upam, da bo tako tudi v prihodnje."

Olimpijo že v sredo v napornem ritmu tekem čaka nova težka preizkušnja. V Stožice prihaja velenjski Rudar: "Rudar je kakovostnejši nasprotnik od Triglava. Moramo se dobro pripraviti, ob tem pa gledati nase in na svojo igro, ki je dobra. Lahko smo še boljši, tega se zavedamo, ampak trenutno je najbolj pomembno to, da nabiramo točke."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Zahović: "Afera samo to, da je Maribor trenutno slab"

Avtor

Zahović: "Afera samo to, da je Maribor trenutno slab"

Športni direktor Maribora v začasnem suspenzu, Zlatko Zahović, se bo danes zvečer sestal s predsednikom kluba Dragom Cotarjem.

Maribor se je za izjavo športnega direktorja opravičil

Avtor

Maribor se je za izjavo športnega direktorja opravičil

Aktualni državni prvaki so po včerajšnjem neljubem dogodku na novinarski konferenci - po tekmi s Krškim - v javnost že poslali uradno sporočilo za javnost.

Alarm v Ljudskem vrtu: Krčani Maribor zavili v črno

Avtor

Alarm v Ljudskem vrtu: Krčani Maribor zavili v črno

Mariborčani so doživeli nov šok. Potem ko so v Ljudskem vrtu vse tri točke osvojile že Domžale, je aktualne državne prvake šokiralo še Krško. Za veliko uslugo Olimpiji sta poskrbela Luka Volarič in Luka Vekić.

Milanič: Vse je še odprto v boju za naslov

Avtor

Milanič: Vse je še odprto v boju za naslov

Mariborčani so v spomladanski del prvenstva vstopili izjemno slabo in si iz prednosti sedaj pridelali že kar visok zaostanek, kljub vsemu pa se v vijoličastem taboru ne predajajo. Že jutri jih čaka pomembna tekma proti Krškemu.
Loading...