Vir: NK Olimpija Ljubljana
Nogomet 12.03.2018 | 19:06 > 19:12

Oduwa zaradi poškodbe kolena že končal sezono

Avtor

S trenutno vodilne ekipe PLTS so sporočili, da trener Igor Biščan v letošnji sezoni ne bo več mogel računati na Nathana Oduwo, ki si je pred kratkim poškodoval koleno in že zaključil z letošnjo sezono.

Oduwa Olimpija Maribor

Vir: NK Olimpija Ljubljana

Nathan Oduwa si je koleno poškodoval na enemu izmed zadnjih treningov pred tekmo s Triglavom v Kranju. Prve napovedi, ki niso bile spodbudne, so se uresničile danes, ko je Anglež opravil pregled z magnetno resonanco.

Ta je potrdil, da gre za poškodbo notranje stranske vezi, kar pomeni, da bo z igrišč odsoten od 10 - 12 tednov. Igor Bišćan pred koncem sezone torej nanj predvidoma ne bo mogel računati.

Se je pa zato Biščan razveselil novice, da je na današnjem treningu je z novimi soigralci že treniral tudi robustni nigerijski napadalec Chinedu Udechukwu, ki je pogodbo s klubom podpisal pred približno mesecem dni, a se je po pridobivanju dokumentacije za prihod v Slovenijo moštvu pridružil šele danes.

Gre za nogometaša nigerijskega kluba Katsina United, ki bo pri Olimpiji igral kot posojen igralec do konca sezone z možnostjo odkupa.

23- letni "Edu" bo na hrbtu nosil številko 40, v sredo pa ga čaka še zdravniški pregled.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Zahović: "Afera samo to, da je Maribor trenutno slab"

Avtor

Zahović: "Afera samo to, da je Maribor trenutno slab"

Športni direktor Maribora v začasnem suspenzu, Zlatko Zahović, se bo danes zvečer sestal s predsednikom kluba Dragom Cotarjem.

Maribor se je za izjavo športnega direktorja opravičil

Avtor

Maribor se je za izjavo športnega direktorja opravičil

Aktualni državni prvaki so po včerajšnjem neljubem dogodku na novinarski konferenci - po tekmi s Krškim - v javnost že poslali uradno sporočilo za javnost.

Alarm v Ljudskem vrtu: Krčani Maribor zavili v črno

Avtor

Alarm v Ljudskem vrtu: Krčani Maribor zavili v črno

Mariborčani so doživeli nov šok. Potem ko so v Ljudskem vrtu vse tri točke osvojile že Domžale, je aktualne državne prvake šokiralo še Krško. Za veliko uslugo Olimpiji sta poskrbela Luka Volarič in Luka Vekić.

Milanič: Vse je še odprto v boju za naslov

Avtor

Milanič: Vse je še odprto v boju za naslov

Mariborčani so v spomladanski del prvenstva vstopili izjemno slabo in si iz prednosti sedaj pridelali že kar visok zaostanek, kljub vsemu pa se v vijoličastem taboru ne predajajo. Že jutri jih čaka pomembna tekma proti Krškemu.
Loading...