NK Maribor/Facebook
Nogomet 17.04.2018 | 12:34 > 13:08

Belgijski klub spremlja Jana Mlakarja!

Avtor

V tej novici

NK Maribor

Zimska okrepitev Maribora Jan Mlakar, ki je v spomladanskem delu zaradi poškodbe izpustil kar nekaj tekem, je na zadnjih dveh obračunih eksplodiral in takoj postal tarča evropskih klubov.

Maribor, Mlakar

Twitter

Maribor, Mlakar

 Jan Mlakar je v Prvi ligi telekom Slovenije odigral vsega štiri tekme, na zadnjih dveh pa pokazal svoj razkošen talent. Nogometni ogledniki so se znova lahko prepričali, da je Mlakar fizično močan, premore hitrost, ima občutek za prostor, premore pa tudi zavidljivo tehnično znanje.

Na tekmi proti Gorici se je izkazal tudi s krasnim zadetkom, njegovim drugim v tej sezoni, na svojem kontu pa ima ob dveh golih še štiri asistence. Mariborskemu napadu je dodal novo dimenzijo, zdi pa se, da vijoličasti podobnega igralca niso imel že vse od Josipa Iličića.

Mlakar se je v PLTS vrnil iz Fiorentine, kar se je izkazalo za pravo potezo, z odličnimi igrami pa je hitro vzbudil zanimanje evropskih klubov. Po poročanju Nogomanie se je zanj že ogrel belgijski klub, do konca sezone pa si bodo njegove igre zagotovo ogledovali še številni drugi.

Njegov razvoj bo še kako pomemben za reprezentanco, ki ima enega izmed največjih težav prav v napadu, kjer selektor Tomaž Kavčič nima veliko maneverskega prostora. Prav Mlakar bi lahko v prihodnosti v napadu ponudil nekaj novega, zato se zdi, da bi lahko bil 19-letnik tisti, ki bi lahko preskočil mlado selekcijo, ki jo vodi Primož Gliha. A za kaj takega, bo treba podobne predstave kot jih je pokazal na zadnjih dveh obračunih ponavljati do konca sezone.Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Avtor

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Slovenski trener Matjaž Kek, ki je po odhodu Tomaža Kavčiča, prva želja javnosti za prevzem selektorskega mesta, naj bi bil resen kandidat za prevzem poljskega Lecha.

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

Avtor

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

V Atleticu je vroče! Španski časnik Marca namreč poroča, da je slovenski vratar Jan Oblak zavrnil že dve ponudbi za podaljšanje pogodbe s colchonerosi. Jan Oblak naj bi ob pričetku sezone celo zavrnil ponudbo, po kateri bi postal najbolje plačan vratar na svetu.

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Avtor

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Slovenska nogometna reprezentanca se v Nacionalnem nogometnem centru Brdo pripravlja na zadnja preizkusa v Ligi narodov. Najprej je na vrsti domača tekma z Norveško, Slovenija pa bo na tekmi močno oslabljena.

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Avtor

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Angleški nogometni sodnik David McNamara je bil iz bizarnega razloga kaznovan s prepovedjo sojenja, ki bo trajala kar tri tedne.
Loading...