NK Olimpija/SPS

Nogomet

06.12.2019 | 10.41 > 10:46

Mandarić ob zaključku pohvalil Hadžića in igralce

Avtor

Ljubljanska Olimpija je na zimski premor odšla s porazom proti Domžalam, a štirimi točkami prednosti pred Aluminijem in Mariborom. Predsednik Milan Mandarić je pred odhodom na počitnice pozdravil igralce in strokovno vodstvo.

Olimpija Mandarić Hadžić

NK Olimpija Ljubljana

"Olimpija je najboljši slovenski nogometni klub. V svojih vrstah ima izjemne posameznike, a ključ do velikih uspehov in atraktivnega nogometa je moštveni duh in skupno delovanje. Tako nogometaši kot člani strokovnega vodstva s Safetom Hadžićem na čelu ste pokazali pravi karakter, profesionalnost in privrženost Olimpiji in nogometu, zato smo tudi uspešni. Dejstvo je, da smo vse to dosegli izključno s trdim in vztrajnim delom ob podpori naših izbranih in uglednih sponzorjev, ki se jim ob tej priliki zahvaljujem. Zahvala seveda tudi našim zvestim navijačem, ki so nas ves čas spremljali," je na sproščenem druženju z igralci in člani strokovnega vodstva povedal predsednik Olimpije Milan Mandarić.


Prvi mož zmajev je ob koncu jesenskega dela državnega prvenstva še dodal: "Naredili smo veliko pomembnih korakov tudi na področju krepitve mladinskega pogona in rezultati so prepričljivi. Naši kadeti in mladinci so prvi na skupni lestvici. Olimpija je ta hip tako po igri kot tudi po rezultatih najuspešnejši slovenski nogometni klub. Takega uspeha še ni bilo v zgodovini kluba in jaz trdno verjamem, da bo Olimpija ostala na tej ravni tudi v bodoče.Sedaj je pred nami premor in zasluženi počitek, želim vam, da prihajajoče praznične čase preživite v dobrem počutju in v družbi svojih najbližjih, v novem letu pa nato nadaljujete z uspešno šampionsko potjo kluba."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Ogrožen evropski nastop Olimpije

Avtor

Ogrožen evropski nastop Olimpije

Ogrožen evropski nastop Olimpije

Celotna ekipa nogometnega kluba Olimpija mora v karanteno, potem ko so bili po zaenkrat še neuradnih, a preverjenih informacijah, trije igralci ljubljanskega kluba na testiranju pozitivni na novi koronavirus.

Šok: Prestavljen začetek sezone PLTS

Avtor

Šok: Prestavljen začetek sezone PLTS

Šok: Prestavljen začetek sezone PLTS

Koronavirus je spet udaril. Jutri bi se morala začeti nova sezona v Prvi ligi TS, a bodo slovenske nogometne zelenice samevale vsaj do 22.avgusta.

Težave za Olimpijo in celotno PLTS!

Avtor

Težave za Olimpijo in celotno PLTS!

Težave za Olimpijo in celotno PLTS!

Sreda prinaša začetek jubilejne, 30., sezone PLTS, ki pa je vse bolj pod vprašajem. Po Aluminiju in Domžalah imajo težave z okužbami s koronavirusom COVID-19 tudi pri Olimpiji.

Olimpija pripeljala Bagarića in Ljiaskova

Avtor

Olimpija pripeljala Bagarića in Ljiaskova

Olimpija pripeljala Bagarića in Ljiaskova

Olimpija pospešeno sestavlja ekipo za novo sezono. Po Urošu Korunu in Maticu Finku sta se ljubljanski zasedbi pridružila dva tuja nogometaša. Dražen Bagarić igra v konici napada, Angel Ljiaskov pa se najbolje znajde na položaju bočnega branilca.
Loading...