Vir: Getty imagess/Matthias Hangst
Nogomet 12.08.2017 | 13:30 > 13:45

Zidane in Isco v Madridu do leta 2021

Avtor

V tej novici

Real Madrid

Kot poročata Dailly Mail in As naj bi Zinedine Zidane in Isco podaljšala svojo pogodbo in tako ostajata v Madridu vsaj do leta 2021.

Zinedine Zidane

Vir: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Najboljši trener v zadnjih mesecih in v zadnji sezoni Zinedine Zidane si je prislužil novo podaljšanje pogodbe. Vse skupaj se je vleklo kar nekaj časa, francoski trener pa naj bi prejemal enkrat večjo plačo kot pa do sedaj, torej okoli osem milijonov letno. Trajala pa naj bi do leta 2021. V klubu še čakajo na primeren trenutek, da vse skupaj tudi oznanijo.

Ronaldo i Isko

Vir: Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Ronaldo i Isko

Kot drugi naj bi prav tako pogodbo popisal tudi odlični vezist Isco, ki si sicer pod vodstvom Zidana ni priboril mesta v najboljši enajsterici, ko so bili zdravi vsi nogometaši. Vendar s svojim znanjem in tehniko je ne glede na vse eden boljših nogometašev Reala. Sedaj pa je dobil nagrado v obliki novi pogodbe, ki bo tako kot Zidanova trajala do leta 2021. Njegova odkupna klavzula pa bo znašala verjeli ali ne 700 milijonov evrov!

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Ramos: Naj nas sodniki pustijo, da igramo, kot v PL

Avtor

Ramos: Naj nas sodniki pustijo, da igramo, kot v PL

Kapetan madridskega Reala Sergio Ramos je prepričan, da je bil nepravično izključen v zadnjih minutah obračuna prvega kroga La lige proti Deportivu iz La Corune.

Real tudi brez Cristiana brez težav proti Deporju

Avtor

Real tudi brez Cristiana brez težav proti Deporju

Nogometaši madridskega Reala so novo sezono La lige začeli v šampionskem slogu. Brez kaznovanega Cristiana Ronalda so Deportivo v gosteh brez večjih težav odpravili s 3:0.

Asensio podpisal novo pogodbo

Avtor

Asensio podpisal novo pogodbo

Glavni možje madridskega Reala so še enkrat osvežili obstoječo pogodbo Marca Asensia, ki bo po novem na leto zaslužil 4,5 milijona evrov, milijon več kot prej.

Zidane: "Ljudje mislijo, da je lahko, toda..."

Avtor

Zidane: "Ljudje mislijo, da je lahko, toda..."

Trener madridskega Real Zinedine Zidane se strinja, da njegova ekipa nove sezone ne bi mogla začeti bolje.
Loading...