Vir: Denis Doyle, Getty Images
Nogomet 12.10.2017 | 19:10

"Sodobne zvezde s čevlji za 400 € in osmimi tetovažami"

Avtor

V tej novici

Atletico Madrid

Branilec Atletico Madrida, Filipe Luis, je v pogovoru za El Mundo Deportivo razkril, da je kot mladinec pogosto pregloboko pogledal v kozarec, a ga je oče potem le spravil na pravo pot.

Felipe Luis, Atletiko Madrid

Vir: Aitor Alcalde, Getty Images Sport

32-letni Brazilec je v Evropo prišel leta 2004, ko se je pridružil Ajaxu, pred tem pa devet let nosil dres Figuerenseja. "V mladosti sem imel trenutke, ko sem šel ven in popil precej več, kot bi smel. K sreči me je oče spametoval. Zelo sem vesel, ker za nekaj ur na igrišču služil tako lepe denarce, obstaja pa tudi visoka raven pritiska," je povedal Luis in dodal:

"Ko malce pogledam naokoli, vidim, kako živijo običajni ljudje. Vem kaj se dogaja. Svoje delo je zato potrebno dojemati kot skrajno resno."

Levi bočni branilec "Colchonerosov" se zaveda, da večina današnjih nogometašev na svoj posel ne gleda tako. Pravi, da je v zadnjih letih prišlo do velikih medgeneracijskih razlik: "Trenutno 80 odstotkov nogometašev živi v svojem svetu. Pod roko nosijo torbico znanih proizvajalcev, obujejo čevlje za 400 evrov, na sebi imajo 8 tetovaž in verjamejo, da jih to naredi zvezde in da jih bodo ljudje spoštovali. Pozabili so na realen svet okoli njih."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Barcelona bo Messiju ponudila "doživljenjsko" pogodbo

Avtor

Barcelona bo Messiju ponudila "doživljenjsko" pogodbo

Izvršni direktor Barcelone Oscar Grau je po skupščini kluba potrdil, da bodo Katalonci svojemu glavnemu igralcu Lionelu Messiju ponudili "doživljenjsko" pogodbo.

Ali bo Camp Nou dobil novo ime?

Avtor

Ali bo Camp Nou dobil novo ime?

Predsednik Barcelona Josep Maria Bartomeu je razkril, da bodo člani katalonskega kluba v bližnji prihodnosti glasovali o možnosti prodaje imena kultnega stadiona Camp Nou.

Real vsaj dva tedna brez Navasa

Avtor

Real vsaj dva tedna brez Navasa

Vratar Real Madrida Keylor Navas bo zaradi poškodbe manjkal najmanj dva tedna.

Šok na Bernabeu - tudi Marcelo obtožen utaje davkov!

Šok na Bernabeu - tudi Marcelo obtožen utaje davkov!

Levi bočni branilec Real Madrida, Brazilec Marcelo, je še eden v vrsti nogometašev, ki jih je španska oblast obsodila utaje davkov za prikrivanje prihodkov.
Loading...