Denis Doyle, Getty Images
Nogomet 12.10.2017 | 19:10

"Sodobne zvezde s čevlji za 400 € in osmimi tetovažami"

Avtor

V tej novici

Atletico Madrid

Branilec Atletico Madrida, Filipe Luis, je v pogovoru za El Mundo Deportivo razkril, da je kot mladinec pogosto pregloboko pogledal v kozarec, a ga je oče potem le spravil na pravo pot.

Felipe Luis, Atletiko Madrid

Aitor Alcalde, Getty Images Sport

32-letni Brazilec je v Evropo prišel leta 2004, ko se je pridružil Ajaxu, pred tem pa devet let nosil dres Figuerenseja. "V mladosti sem imel trenutke, ko sem šel ven in popil precej več, kot bi smel. K sreči me je oče spametoval. Zelo sem vesel, ker za nekaj ur na igrišču služil tako lepe denarce, obstaja pa tudi visoka raven pritiska," je povedal Luis in dodal:

"Ko malce pogledam naokoli, vidim, kako živijo običajni ljudje. Vem kaj se dogaja. Svoje delo je zato potrebno dojemati kot skrajno resno."

Levi bočni branilec "Colchonerosov" se zaveda, da večina današnjih nogometašev na svoj posel ne gleda tako. Pravi, da je v zadnjih letih prišlo do velikih medgeneracijskih razlik: "Trenutno 80 odstotkov nogometašev živi v svojem svetu. Pod roko nosijo torbico znanih proizvajalcev, obujejo čevlje za 400 evrov, na sebi imajo 8 tetovaž in verjamejo, da jih to naredi zvezde in da jih bodo ljudje spoštovali. Pozabili so na realen svet okoli njih."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Rodri: Ramos ima svoje mnenje, a Griezmann sodi v top 3

Avtor

Rodri: Ramos ima svoje mnenje, a Griezmann sodi v top 3

Vezist Atletico Madrida Rodri je povedal, da si Sergio Ramos zaradi izjave o Antoinu Griezmannu ne zasluži kritik, ker ima vsak pravico do svojega mnenja.

"Namen domačega terena je, da igraš pred svojo publiko"

Avtor

"Namen domačega terena je, da igraš pred svojo publiko"

Predsednik FIFA. Gianni Infantino je izjavil, da bi v ZDA raje gledal tekmo lige MLS, kot pa srečanje la lige..

Infantino: "Raje dobra tekma MLS v ZDA kot La liga"

Avtor

Infantino: "Raje dobra tekma MLS v ZDA kot La liga"

Tekma Girona – Barcelona, ki se bo po odločitvi La lige igrala v Miamiju, še vedno ostaja osrednja tema mnogih debat. Tudi predsednik Fife Gianni Infantino je v intervjuju za ESPN povedal svoje mnenje o tem.

Dan, ko je 13-letnik iz Rosaria prišel v Barcelono

Avtor

Dan, ko je 13-letnik iz Rosaria prišel v Barcelono

17. september leta 2000 je v zgodovino Barcelone zapisan z zlatimi črkami. Katalonski velikan je takrat v svoje vrste pripeljal Lionela Messija.
Loading...