Vir: Mike Ehrmann, Getty Images Sport
Nogomet 13.03.2018 | 18:05 > 18:11

Coutinho: Bilo bi čudovito, če bi se Neymar vrnil

Avtor

V tej novici

FC Barcelona

Po Ivanu Rakitiću je o morebitni vrnitvi Neymarja v Barcelono javno spregovoril tudi Philippe Coutinho.

Philippe Coutinho

Vir: David Ramos, Getty Images Sport

Januarska okrepitev katalonskega velikana je nad idejo o Neymarjevi vrnitvi v Barcelono navdušen.

O možnosti prestopa je prvi poročal barcelonski časnik El Mundo Deportivo, pri katerem so zapisali, da naj bi si brazilski superzvezdnik Neymar želel vrnitve v Barcelono. O povratku, ki bi zagotovo še kako pretresel nogometni svet, so se hitro oglasili tudi nekateri vidnejši člani katalonskega velikana.

Brazilec je kljub ne najlepšemu slovesu med igralci blaugrane še vedno zelo dobro zapisan, prvi pa je idejo o njegovem povratku javno pozdravil Hrvat Ivan Rakitić.

Zdaj se je oglasil še Neymarjev rojak Philippe Coutinho, ki je povedal: "Strinjam se z Rakitićem. Tudi jaz bi rad igral z najboljšimi igralci na svetu in Neymar je med njimi. Z njim igram skupaj v reprezentanci in to smatram kot privilegij. Bilo bi čudovito, če bi se vrnil v Barcelono."Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Ibrahimović že ta teden v Los Angelesu?

Avtor

Ibrahimović že ta teden v Los Angelesu?

Po poročanju angleških in ameriški medijev bo švedski napadalec Zlatan Ibrahimović že ta teden prestopil v Los Angeles Galaxy, ki igra v Ligi MLS.

Kavčič: Kapetan mora biti vodja

Avtor

Kavčič: Kapetan mora biti vodja

Slovenijo v petek čaka začetek novega obdobja. Na prijateljski tekmi z Avstrijo v Celovcu bo selektorski debi dočakal Tomaž Kavčič, na omenjenem obračunu pa bomo izvedeli tudi ime novega kapetana.

Mladi Ukrajinci močnejši od Slovenije

Avtor

Mladi Ukrajinci močnejši od Slovenije

Slovenska nogometna reprezentanca do 21 let je izgubila prijateljski obračun v Ajdovščini. Ukrajina je slavila s 3:2, strelca za Slovenijo sta bila Milan Tučić in Martin Kramarič.

Jokić: Gremo po zmago

Avtor

Jokić: Gremo po zmago

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v petek ob 20.45 v Celovcu na prijateljski tekmi merila z Avstrijci. Ti se lahko pohvalijo z nekaterimi uveljavljenimi nogometnimi imeni, a izkušeni levi bočni branilec Slovenije Bojan Jokić poudarja, da je slovenska vrsta močnejša kot ekipa.
Loading...