Getty Images
Nogomet 22.06.2018 | 18:44

Neymar: "Srečen sem v Parizu."

Avtor

V tej novici

Real Madrid

Brazilski nogometaš je v intervjuju za uradno spletno stran PSG-ja želel pomiriti navijače z besedami: "Končajmo s to farso. Srečen sem v Parizu."

Neymar Jr. je igralec Paris Saint-Germaina, mediji pa že nekaj časa namigujejo na njegov morebiten odhod iz kluba in ga povezujejo predvsem z madridskim Realom. Brazilec želi za vselej zaključiti z govoricami, zato je za uradno spletno stran PSG-ja zagotovil: "Srečen sem v Parizu."

"Vesel sem, da sem sprejel ta izziv v Paris Saint-Germainu. In zadovoljen sem z osvojenimi lovorikami, do katerih sem pomagal in še več bi storil, če ne bi prišlo do poškodbe proti koncu sezone, a vseeno sem prispeval k uspehom. Tega sem zelo vesel. PSG je bil lansko sezono podrejen Monacu v ligi, letos pa smo uspeli obrniti situacijo in vrniti lovoriko domov."

Po vrnitvi po poškodbi je Brazilec pokazal zadovoljstvo tako z rezultati kot z ekipo in je pozval k zmagi v Ligi prvakov naslednjo sezono: "Zelo sem vesel vrnitve na igrišča in v garderobo po poškodbi. Lahko smo zadovoljni in se veselimo te sezone, ki je bila zelo dobra, saj smo osvojili vse lovorike v Franciji. Manjka ena, ampak ta bo naša v naslednji sezoni ..."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

"Neymar" na Wimbledonu - Jonas Björkman "show"!

Avtor

"Neymar" na Wimbledonu - Jonas Björkman "show"!

Brazilski nogometaš Neymar Jr. je na svetovnem prvenstvu letos požel veliko kritik, ker se je po prekrških teatralno valjal po zelenicah, nekaj podobnega pa smo te dni videli tudi na Wimbledonu.

Bale: Ne vem, kje bom naslednjo sezono

Avtor

Bale: Ne vem, kje bom naslednjo sezono

Pred povratkom v Madrid je nogometaš Reala Gareth Bale organiziral druženje s svojimi navijači in novinarji, na katerem je odgovoril na številna zanimiva vprašanja.

Real se je znova oglasil: Neymar nas ne zanima!

Avtor

Real se je znova oglasil: Neymar nas ne zanima!

Madridski Real nadaljuje s serijo sporočil za javnost. Tokrat znova zaradi domnevnega zanimanja za Neymarja, kateri galaktikov ne zanima.

Ne Šaras, ampak Pablo Laso trener leta v Evroligi

Avtor

Ne Šaras, ampak Pablo Laso trener leta v Evroligi

Nagrado Alexander Gomelskiy za najboljšega trenerja leta v minuli sezoni Evrolige je dobil trener evropskih prvakov iz madridskega Reala, Pablo Laso.
Loading...