Tullio M. Puglia/Getty Images
Nogomet 11.07.2018 | 19:47

Cristiano želi Marcela v Juventusu

Avtor

V tej novici

Real Madrid

Veliko prijateljstvo med Portugalcem in Brazilcem tudi zunaj igrišč bi lahko ključno za Marcelov odhod.

Marcelo Isco Sergio Ramos Real Madrid

Getty Images

Cristiano se še sploh ni namestil v Torinu, a že želi, da Bianconerosi nadaljujejo s svojo invazivno politiko prestopov na liniji z Real Madridom, tokrat z Marcelom. Sport Mediaset zagotavlja, da Portugalec še vedno želi deliti garderobo z njemu najljubšim kolegom in o tem je že obvestil svojo novo ekipo.

"Sedmica" se zaveda, da se mora po prihodu v Juventus prilagoditi svojim novim kolegom, kar še nikoli nikomur ni bilo lahko. Tudi zaradi tega bi prihod Marcela v Torino Cristianu olajšal stvari, je nekdo s komer se razume do popolnosti, kar mu olajša pot do uspeha v novem klubu.

Kljub temu Real Madrid ne razmišlja o nakupu novega levega bočnega branilca. Marcelo ima pogodbo do leta 2022 in odkupno klavzulo v višini 180 milijonov evrov. Galaktiki si pa tudi ne morejo privoščiti odhoda še ene klubske zvezde v zrelih nogometnih letih. Theo Hernandez sicer igra na istem položaju kot Marcelo, a do zdaj še ni pokazal nivja, ki se od njega pričakuje.

Juventus ima na tem mestu Alexa Sandra.Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Avtor

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Slovenski trener Matjaž Kek, ki je po odhodu Tomaža Kavčiča, prva želja javnosti za prevzem selektorskega mesta, naj bi bil resen kandidat za prevzem poljskega Lecha.

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

Avtor

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

V Atleticu je vroče! Španski časnik Marca namreč poroča, da je slovenski vratar Jan Oblak zavrnil že dve ponudbi za podaljšanje pogodbe s colchonerosi. Jan Oblak naj bi ob pričetku sezone celo zavrnil ponudbo, po kateri bi postal najbolje plačan vratar na svetu.

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Avtor

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Slovenska nogometna reprezentanca se v Nacionalnem nogometnem centru Brdo pripravlja na zadnja preizkusa v Ligi narodov. Najprej je na vrsti domača tekma z Norveško, Slovenija pa bo na tekmi močno oslabljena.

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Avtor

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Angleški nogometni sodnik David McNamara je bil iz bizarnega razloga kaznovan s prepovedjo sojenja, ki bo trajala kar tri tedne.
Loading...