Gonzalo Arroyo Moreno, Getty Images Sport
Nogomet 13.07.2018 | 09:54

Zidane se je z odhodom odrekel milijonom

Avtor

V tej novici

Real Madrid

Čeprav Real že ima novega trenerja, se še naprej govori tudi o nekdanjemu strategu madridskega Reala Zinedinu Zidanu. Oziroma bolje rečeno - govori se o denarju, kateremu se je z odhodom iz Madrida odrekel legendarni Francoz.

Zinedine Zidane

Catherine Ivill/Getty Images

Trikratni zaporedni evropski prvak z Realom se je s svojim odhodom odrekel tudi vsem premijam do izteka pogodbe. Zinedine Zidane bi moral po veljavni pogodbi na čelu Reala ostati še dve leti, tako da pridemo do zares vrtoglave številke.

Gre za (najmanj) 24 milijonov evrov, saj je imel po pogodbi na leto zagotovljenih 12 milijonov.

Čeprav so pri Realu, vsaj tako so predstavili javnosti, bili šokirani nad njegovim odhodom, jim je Zidane z odhodom na lastno pobudo prihranil kar nekaj denarja. V vsakem drugem primeru bi namreč Zizou s predčasnim Santiago Bernabeu zapustil precej bogatejši ...

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Bale: Ne vem, kje bom naslednjo sezono

Avtor

Bale: Ne vem, kje bom naslednjo sezono

Pred povratkom v Madrid je nogometaš Reala Gareth Bale organiziral druženje s svojimi navijači in novinarji, na katerem je odgovoril na številna zanimiva vprašanja.

Real se je znova oglasil: Neymar nas ne zanima!

Avtor

Real se je znova oglasil: Neymar nas ne zanima!

Madridski Real nadaljuje s serijo sporočil za javnost. Tokrat znova zaradi domnevnega zanimanja za Neymarja, kateri galaktikov ne zanima.

Ne Šaras, ampak Pablo Laso trener leta v Evroligi

Avtor

Ne Šaras, ampak Pablo Laso trener leta v Evroligi

Nagrado Alexander Gomelskiy za najboljšega trenerja leta v minuli sezoni Evrolige je dobil trener evropskih prvakov iz madridskega Reala, Pablo Laso.

Real v lov na "naslednika" Cristiana Ronalda

Avtor

Real v lov na "naslednika" Cristiana Ronalda

Po odhodu Cristiana Ronalda bo Real naredil vse, da na Santiago Bernabeu pripelje novega superzvezdnika. Špekulacije o prihodu Neymarja so bila aktualne praktično celotno lansko sezono, galaktiki pa naj bi že naredili prvi korak do nakupa Brazilca.
Loading...