Getty Images Sport, Juan Manuel Serrano Arce
Nogomet 14.07.2018 | 07:57

Real se je znova oglasil: Neymar nas ne zanima!

Avtor

V tej novici

Real Madrid

Madridski Real nadaljuje s serijo sporočil za javnost. Tokrat znova zaradi domnevnega zanimanja za Neymarja, kateri galaktikov ne zanima.

Nejmar

Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Nejmar

V modernem in bogatem nogometu ne vidimo pogosto, da se klubi na špekulacije odzovejo s sporočilom za javnost, a Real se je tokrat že drugič oglasil v primeru Neymarja.

"Glede na to, da so konstantno pojavljajo informacije, v katerih se naš klub povezuje z Neymarjem, želi Real vsem sporočiti, da nima nobenega namena, da pošlje ponudbo za tega igralca. Odnosi med Realom in PSG-jem je odličen, tako da se bomo, če bomo kadarkoli razmišljali, da pripeljemo tega igralca, najprej obrnili na njegov klub," so sporočili Madridčani.

Galaktiki so se s podobnim sporočilom oglasili že na začetku julija, toda govorice o prihodu Brazilca v Real so vse glasnejše. Tudi zaradi prestopa Cristiana Ronalda v Juventus.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Asensio: Nisem kriv za krizo, drugi so nosilci igre

Avtor

Asensio: Nisem kriv za krizo, drugi so nosilci igre

Vezist madridskega Reala Marco Asensio je dejal, da on ni odgovoren za krizo, v kateri se kraljevi klub in španske prestolnice nahaja od začetka sezone, obenem pa krivdo zvalil na nosilce igre moštva.

"Solari nima podpore ekipe, ne bo dolgo pri Realu!"

Avtor

"Solari nima podpore ekipe, ne bo dolgo pri Realu!"

Legendarni Diego Armando Maradona ne verjame, da se bo njegov rojak Santiago Solari dolgo zadržal na klopi Reala, kjer je nadomestil Julena Lopeteguija. Real je pred dnevi sicer sporočil, da je s Solarijem pogodbo podpisal do leta 2021.

Santiago ostaja na 'Santiagu' še dve leti in pol

Avtor

Santiago ostaja na 'Santiagu' še dve leti in pol

Argentinski strokovnjak Santiago Solari bo ostal trener madridskega Reala ne samo do konca sezone, ampak do junija 2021, je objavil kraljevi klub.

Iniesta: "Ne bi me bolelo videti Neymarja pri Realu"

Avtor

Iniesta: "Ne bi me bolelo videti Neymarja pri Realu"

Bivši kapetan Barcelone se je v intervjuju opredelil glede povezav in prihodnosti brazilskega napadalca.
Loading...