SK
Nogomet 07.11.2018 | 21:27

Sergio Ramos želi postati najbolje plačani v Realu

Avtor

Po seriji slabih rezultatov madridskega Reala, se je pri predsedniku kluba oglasil Sergio Ramos in mu dejal, da si želi postati najbolje plačani nogometaš Reala.

Dijego Kosta i Serhio Ramos

Alexander Hassenstein, Getty Images

Dijego Kosta i Serhio Ramos

Kapetan Sergio Ramos trenutno zasluži 11.9 milijona evrov, naj bi zahteval povečanje plače za kar šest milijonov evrov, kar pomeni, da bi iz prvega mesta izrinil Garetha Balea.

Po pisanju medijev naj bi se kapetan kraljevega kluba že obrnil na predsednika Florentina Pereza, ki ima že tako ali tako veliko skrbi in težav.

32-letnik se je v preteklosti sprijaznil s tem, da je bil na plačilni listi prvi Cristiano Ronaldo, ki pa je odšel v Juventus. In sedaj večjih ovir Ramos nima več pred seboj, da dejansko tudi postane najbolje plačani igralec ekipe in celo prehiti Balea.

Nezadovoljen s svojo plačo naj bi bil tudi Luka Modrič, ki je doslej služil po sedem milijonov evrov. A očitno se bodo galaktiki bolj kot s plačami v prihodnjih dneh ukvarjati s svojimi igrami, ki so daleč od pričakovanih.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Lovren vrnil udarec Ramosu: To so običajne pi..e

Avtor

Lovren vrnil udarec Ramosu: To so običajne pi..e

Branilec Hrvaške Dejan Lovren je po veliki zmagi proti Španiji v Ligi narodov v slačilnici nadaljeval "mini vojno" s Sergiem Ramosom, pozabil pa ni niti na preostale člane furije.

SK1 ob 20:45 - Ramos: Lovren želi priti na naslovnice

Avtor

SK1 ob 20:45 - Ramos: Lovren želi priti na naslovnice

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos je zavrnil vse očitke, ki jih je kot puščice v njegovo smer izstrelil branilec Liverpoola Dejan Lovren, ki pravi, da je Ramosu lažje, ker igra za tako velik klub. Izjave Lovrena so prišle na plano le nekaj ur pred začetkom tekme Hrvaške in Španije v Ligi narodov.

Dan D za Solarija: Bo ostal na klopi Reala?

Avtor

Dan D za Solarija: Bo ostal na klopi Reala?

Uprava madridskega Real naj bi na prvi delovni dan v novem tednu sprejela odločitev, ali bo Santiago Solari tudi uradno postal novi trener galaktikov.

VIDEO: "Mesar" Ramos spet na delu! Namerno ali ne?

Avtor

VIDEO: "Mesar" Ramos spet na delu! Namerno ali ne?

Real Madrid je včeraj na gostovanju pri Viktoriji iz Plzna slavil s 5:0. Po tekmi pa je kar močno odmevala še ena zelo grda poteza Sergia Ramosa. Slednji je nogometašu Milanu Havelu s komolcem odlomil nos, kar še zdaleč ni njegov prvi start, s katerim je poškodoval nasprotnika.
Loading...