Koki Nagahama Getty Images Sport
Odbojka 15.09.2017 | 22:00

Slovenke ostajajo neporažene

Avtor

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 23 let je na svetovnem prvenstvu v Ljubljani še petič zmagala.

Slovenske odbojkarice so se veselile nove zmage

OZS/Facebook

Slovenske odbojkarice so se veselile nove zmage

Slovenske odbojkarice so zaključile s skupinskim delom tekmovanj in se bodo jutri ob 18:30 uri pomerile v polfinalu z Bolgarijo. Danes so v peti skupinski tekmi premagale Egipt s 4:1 v nizih.

Pri Sloveniji je bila tokrat s 14 točkami najboljša Pia Blažič, deset jih je dodala Iza Mlakar.

Slovenski selektor Alessandro Chiappini je na tekmi proti Egiptu, ki ni več odločala o ničemer, priložnost za igro ponudil Pii Blažič in Eli Pintar, ki sta v standardni postavi zamenjali Lano Ščuko oz. Tino Grudino

Svetovno prvenstvo v Ljubljani se sicer igra po drugačnih pravilih, kot smo bili vajeni doslej, saj Mednarodna odbojkarska zveza FIVB preizkuša spremembe, ki jih namerava uvesti v prihodnje.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Seznam izbrane vrste objavil tudi Chiappini

Avtor

Seznam izbrane vrste objavil tudi Chiappini

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil spisek izbrane vrste ki bo v ponedeljek, 16. julija, začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Italijanski strateg v Mariboru pričakuje šestnajsterico odbojkaric.

Slovo odbojkarjev s porazom

Avtor

Slovo odbojkarjev s porazom

Slovenski odbojkarji so morali na zadnji tekmi evropske lige priznati premoč Nizozemski. Na srečanju, ki ni več odločalo o potniku na zaključni turnir najboljše četverice, so bili gostje uspešnejši z 1:3.

SK1 ob 20:00 - Za konec še z Nizozemci

Avtor

SK1 ob 20:00 - Za konec še z Nizozemci

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo drevi v Mariboru odigrala še zadnje srečanje evropske lige. Tekmeci v dvorani Tabor bodo Nizozemci, ki so bili v uvodnem obračunu v Doetinchemu uspešnejši s 3:1.

Jutri proti Ukrajincem po tako želeno zmago

Avtor

Jutri proti Ukrajincem po tako želeno zmago

Jutri bo slovenska moška odbojkarska reprezentanca odigrala tekmo proti Ukrajini. Obračun pa si boste lahko od 20:00 dalje lahko ogledali tudi na SportKlubu1.
Loading...