Getty
Ostalo 12.11.2017 | 21:15 > 21:23

Garnbretova v Kranju potrdila naslov

Avtor

Janja Garnbret je v razprodani dvorani Zlato polje v Kranju postala zmagovalka zadnje tekme svetovnega pokala v športnem plezanju v težavnosti.

Getty

18-letna Korošica je že pred koncem sezone ubranila naslov najboljše v seštevku težavnostnega plezanja in kombinacije, tokrat je poskušala napraviti to, kar ji v Kranju na domači tekmi še ni uspelo: premagati vso svetovno konkurenco. In uspelo ji je. Garnbretova je kranjsko zmago, potem ko je v soboto osvojila vse tri smeri do vrha, osvojila z najboljšim dosežkom ženskega finala, z višino tik pod vrhom 44+.

"Te kranjske zmage sem si vedno želela, končno mi je uspelo prebiti led na kranjski tekmi. Moram priznati, da sem bila tokrat res živčna. Moja želja je prevladala nad pritiskom, pokazala sem to, kar sem lahko. Malo mi je zmanjkalo, da bi dosegla vrh smeri," je povedala junakinja sezone.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Janja Garnbret do nove zmage na Kitajskem

Avtor

Janja Garnbret do nove zmage na Kitajskem

V težavnostnem plesanju v Wujiangu na Kitajskem je spet slavila slovenska plazalka. Odlična Janja Garnbret si je priplezala četrto zmago v sezoni.

Odličen začetek Garnbretove v Vudžjangu

Avtor

Odličen začetek Garnbretove v Vudžjangu

Športna plezalka Janja Garnbret nadaljuje z odličnimi nastopi na tekmah svetovnega pokala, potem ko je dobila kvalifikacije v Vudžjangu. Aktualna svetovna prvakinja v balvanih bi ob popolnem razpletu že v nedeljo lahko potrdila tretjo zaporedno zmago v skupnem seštevku.

Garnbretova do zlata še v kombinaciji

Avtor

Garnbretova do zlata še v kombinaciji

Na SP v Innsbrucku je naša najboljša plezalka Janja Garnbert osvojila še eno zlato medaljo, tokrat v olimpijski kombinaciji.

Janja Garnbret do tretje letošnje zmage

Avtor

Janja Garnbret do tretje letošnje zmage

Slovenska plezalka Janja Garnbret je na letošnji četrti tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju v italijanskem Arcu dosegla tretjo zmago v tej sezoni. Na slovitem tekmovalnem prizorišču je lani in predlani osvojila tretje mesto, tokrat pa je ukanila vso konkurenco.
Loading...