Vir: Getty Images/Stephen Pond
Rokomet 11.10.2017 | 18:16 > 18:19

Žiga Mlakar igralec kroga v ligi prvakov

Avtor

Desni zunanji rokometaš Celja Pivovarne Laško Žiga Mlakar je najboljši igralec četrtega kroga lige prvakov.

Žiga Mlakar.

Vir: Gett Images/ Laurence Griffiths

Žiga Mlakar.

Mlakar je bil jasno izbran tudi v najboljšo sedmerico kroga. V četrtem krogu, ko so se Celjani merili s Paris Saint Germainom, je dosegel 10 zadetkov, skupaj jih ima že 32 in je drugi najučinkovitejši posameznik tekmovanja.

"Vsekakor bi bil bolj vesel, če bi v Ligi prvakov imeli dve ali pa morda celo štiri točke več, kot jih imamo. To je rokomet, nimaš vpliva na to, kakšen bo tvoj strelski izkupiček. Če se pokaže priložnost, jo pograbiš z obema rokama, jo izkoristiš in z goli maksimalno pomagaš moštvu. V vsakem primeru pa bi rajši imel točke," je za klubsko spletno stran dejal Mlakar.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Celjane pred polnim Zlatorogom porazil sloviti PSG

Avtor

Celjane pred polnim Zlatorogom porazil sloviti PSG

Celjska dvorana Zlatorog je bila danes priča spektaklu v obliki tekme Lige prvakov med domačimi rumeno-modrimi bojevniki in zvezdniki PSG-ja. Francoski prvaki so ob Savinji slavili za pet golov (26:31).

Slovenski derbi SEHA lige Celjanom

Avtor

Slovenski derbi SEHA lige Celjanom

V 10. krogu SEHA lige sta si nasproti stali najboljši slovenski ekipi. Zmage v slovenskem derbiju med Celjem in gorenjem so se veselili prvi. V Zlatorogu je semafor na koncu pokazal 31:27 (16:12).

Tamše: Vsaka osvojena točka je odločilna

Avtor

Tamše: Vsaka osvojena točka je odločilna

Pred rokometaši Celja Pivovarne Laško in Gorenja sta pomembni preizkušnji v Ligi prvakov. Celjska zasedba bo v soboto gostovala pri Meškovu iz Bresta (16.15).

Celje bo po koncu sezone ostal še brez dveh nosilcev

Avtor

Celje bo po koncu sezone ostal še brez dveh nosilcev

Po koncu sezone 2017 / 2018 se bosta še dva rokometaša vzgojena v Celju, podala v tujino ter tako še povečala kolonijo celjskih igralcev v številnih evropskih klubih. Urban Lesjak se seli k presenečenju nemške Bundeslige, Hannovru, medtem ko se Žiga Mlakar seli k evroligašu, poljski Wisli.
Loading...