Vir: ATP Slovenia Open Facebook
Tenis 11.08.2017 | 12:11 > 12:18

Slovo Žemlje od teniških aren

Avtor

Zadnji uradni dvoboj je odigral v sredo, ko ga je izločil Filip Krajanović, nocoj pa se je Grega Želja od teniških aren poslovil še na ekshibicijskem dvoboju po koncu obeh polfinalnih obračunov na challengerju v Portorožu.

Grega Žemlja.

Vir: ATP Slovenia Open Facebook

Grega Žemlja.

Ko smo dobili oba udeleženca finala, ki ga v soboto prav tako spremljajte v živo na SK 1 (prireditelji računajo okoli 20:30) je na glavno igrišče v Portorožu stopil najuspešnejši slovenski tenisač vseh časov Gregor Žemlja in se v družbi prijateljev poslovil od teniških aren.


Žemlja je zadnji uradni dvoboj odigral v sredo, ko ga je izločil Filip Krajanović, nocoj pa je teniškemu svetu pomahal v slovo še v nekoliko bolj sproščenem vzdušju. Na igrišču so se mu med drugimi pridružili Aljaž Bedene, Blaž Kavčič in obetavna Kaja Juvan.

Vir: You Tube

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

SK 2: Bedene pripravljen za prvo zmago proti Fogniniju

Avtor

SK 2: Bedene pripravljen za prvo zmago proti Fogniniju

Najboljši slovenski tenisač Aljaž Bedene na turnirju serije 500 v Riu de Janeiru igra izjemno in se bo nocoj v četrtfinalu pomeril z Italijanom Fabiom Fogninijem. Obračun si v živo oglejte na SK 2.

Poljaki slavili v Lukni

Avtor

Poljaki slavili v Lukni

V mariborski dvorani Lukna sta se v soboto in nedeljo v Davisovem pokalu merili Slovenija in Poljska. Po trdem boju so s 3:2 slavili gostje.

Predsednik Pahor "izzval" Žemljo

Avtor

Predsednik Pahor "izzval" Žemljo

V ponedeljek se v Portorožu začenja letošnji največji teniški turnir na slovenskih tleh - ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open. Potem ko je v kvalifikacijah izpadlo šest slovenskih predstavnikov, bo v glavnem delu nastopilo pet Slovencev. Polfinale in finale v živo na Sportklubu.

Bedene ekskluzivno za Sportklub

Avtor

Bedene ekskluzivno za Sportklub

Aljaž Bedene v Wimbledonu pod britansko zastavo navdušuje teniško Slovenijo. Pred današnjim obračunom z Gillesom Müllerjem si je nekaj minut vzel tudi za Sportklub in pogovor z našim komentatorjem Petrom Pevcem.
Loading...