Vir: Kevin C. Cox, Getty Images Sport
Tenis 14.08.2017 | 16:38

ATP: Zverev že na sedmem mestu, Kavčič 89.

Avtor

Na teniški lestvici ATP n prišlo do večjih sprememb, zgolj ena sama med prvo deseterico. Alexander Zverev in Dominick Thiem sta namreč zamenjala svoji mesti. Nemec je sedmi, Avstrijec pa osmi. Najboljši Slovenec še naprej ostaja Blaž Kavčič, ki je padel na 89. mesto.

Alexander Zverev

Vir: Getty Images/Julian Finney

Na prvem mestu lestvice najboljših tenisačev še naprej ostaja Andy Murray, ki pa ne bo več dolgo držal najboljšega položaja na ATP lestvici. Drugi je Španec Rafael Nadal, tretji včerajšnji poraženec Roger Federer, četrti še naprej ostaja njegov rojak Stan Wawrinka, peti pa je še naprej trenutno poškodovani Novak Đoković. Šesto pozicijo drži Hrvat Marin Čilić.

Mladi talent Alexander Zverev je spet pridobil eno mesto, tokrat se je zavihtel na sedmo pred Avstrijca Dominica Thiema.

Po turnirju v Portorožu še naprej najboljši Slovenec ostaja Blaž Kavčič, ki pa je iz 87. mesta padel na 89. Tudi Blaž Rola je izgubil eno mesto in je sedaj 243. 

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Lestvica ATP: Na vrhu brez sprememb

Avtor

Lestvica ATP: Na vrhu brez sprememb

Osvežitev lestvice ATP ni prinesla nobene večje spremembe, prvi seveda ostaja Španec Rafael Nadal.

Osvojil eno točko, še to po dvojni napaki nasprotnika!

Avtor

Osvojil eno točko, še to po dvojni napaki nasprotnika!

V francoskem kraju Plaisir se bo jutri začel profesionalni teniški turnir serije futures, na katerega se je prek kvalifikacij želel prebiti tudi Britanec, Daniel Drake. Revež je v prvem krogu predtekmovanja osvojil eno samo točko, pa še to mu je nasprotnik "podaril".

Toni Nadal: Rafa bo dohitel Rogerja

Avtor

Toni Nadal: Rafa bo dohitel Rogerja

Trener in stric Rafaela Nadala Toni Nadal pričakuje, da bo njegov nečak prvo mesto na lestvici ATP zadržal do konca sezone in v prihodnje osvojil še kar nekaj turnirjev za grand slam.

KOLUMNA: "To lahko prenese samo nadčlovek"

KOLUMNA: "To lahko prenese samo nadčlovek"

Pri najboljši volji ne pomnim, kdaj sem nazadnje tako zelo površno spremljal katerega koli izmed turnirjev velike četverice. Kje so tisti časi, ko sem recimo na počitnicah teroriziral svoje bližnje, da gremo prej s plaže, samo zato, da bom lahko ujel polfinale Wimbledona.
Loading...