Al Bello/Getty Images
Tenis 16.08.2017 | 23:11

Zverev: Najbolj sem napredoval v fizičnem smislu

Avtor

Obetavni mladi nemški teniški igralec Alexander Zverev opravičuje naziv najboljšega mladega teniškega igralca na svetu.

Aleksandar Zverev

Minas Panagiotakis/Getty Images Sport

Alexander Zverev je najboljši mladi teniški igralec na svetu, kar je nemški mladenič dokazal tudi z dvema zmagama na turnirjih serije Masters. Na ameriški turneji je poleg turnirja v Montrealu osvojil še Washington, kar ga uvršča tudi med glavne favorite za vrhunec ameriškega dela sezone na OP ZDA. 

Zverev je več kot očitno napredoval, sam pa svoje uspehe pripisuje napredku v fizični pripravljenosti: "Na igrišču se počutim odlično, zelo sem samozavesten. Igram dobro, a sem to tudi pričakoval. V Washingtonu in Montrealu sem prvi dvoboj dobil šele v tretjem nuzu s 7:6, a po tem nisem izgubil več niti enega. Takšni dvoboju mi dajejo samozavest. Največji napredek sem storil pri fizični pripravi. Servis je prav tako boljši, return tud, a to so malenkosti, male razlike, ki štejejo v moj prid. Generalno je moja igra postala hitrejša," je dejal Zverev.


Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Đoković bo izpustil tudi Doho

Avtor

Đoković bo izpustil tudi Doho

Nekdanji prvi teniški igralec sveta Novak Đoković je danes odpovedal še nastop na turnirju ATP v Dohi, ki se bo začel naslednji teden. Razlog za odpoved so bolečine v komolcu, ki ga spremljajo že pol leta. Zdaj je pod velikim vprašajem tudi njegov nastop na prvem grand sezone, OP Avstralije.

Kokkinakis: Rekel sem - j..i ga, na vse ali nič

Avtor

Kokkinakis: Rekel sem - j..i ga, na vse ali nič

20-letni avstralski tenisač Thanasi Kokkinakis je po zmagi nad Milošem Raoničem na turnirju serije 500 v Queen's Clubu povedal, koliko mu po dveh letih rezultatske suše pomeni zmaga proti članu elitne teniške deseterice.

"Novak in Andy se na mojo žalost vračata kmalu"

Avtor

"Novak in Andy se na mojo žalost vračata kmalu"

Španski tenisač Rafael Nadal ima za seboj dva zelo uspešna tedna, saj je osvojil Monte Carlo in Barcelono, oba turnirja že desetič. Kralj peska pravi, da bo v nadaljevanju sezone težje, saj verjame v hitra povratka Novaka Đokovića in Andyja Murrayja.

Murray se vrača s Federerjem, Bedenetu izročil trofejo

Avtor

Murray se vrača s Federerjem, Bedenetu izročil trofejo

Prvi tenisač sveta Britanec Andy Murray bo danes v Zurichu odigral ekshubicijski dvoboj proti Rogerju Federerju to pa bo tudi njegov prvi nastop po več kot enomesečni odsotnosti zaradi poškodbe komolca.
Loading...