Vir: Getty Images Sport, Michael Regan
Tenis 21.08.2017 | 17:24

Dvoboj Dolgopolov-Monteiro pod drobnogledom

Avtor

Enota za integriteto tenisa (TIU) je sporočila, da preiskuje včerajšnji dvoboj na ATP turnirju serije 250, ki sta ga v Winston-Salemu odigrala Ukrajinec, Aleksandr Dolgopolov in Brazilec, Thiago Monteiro.

tenis big

Vir: Getty Images/Clive Brunskill


Preiskava se je začela zato, ker so številne stavnice tekmo umaknile iz ponudbe, saj je bilo sumljivo veliko denarja vplačanega na Brazilca, pa čeprav ni bil favorit za zmago, bolj nasprotno.


Brazilec, 114. svetovni tenisač je Dolgopolova (68. na svetu) premagal s 6:3, 6:3 in zato potreboval le 55 minut, Ukrajinec pa na srečanju ni prišel niti do ene priložnosti za odvzem servisa.

Nekaj ur pred začetkom dvoboja je bilo vplačanega kar precej denarja na zmago Monteira, kar je seveda močno vplivalo na spremembo kvot.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Hercogova in Klepačeva močno napredovali

Avtor

Hercogova in Klepačeva močno napredovali

Slovenska teniška igralka Polona Hercog je z zmago v francoskem Saint-Maloju na mednarodni lestvici WTA s 150. napredovala na 128. mesto, Andreja Klepač pa je v konkurenci dvojic po uvrstitvi v finale Tokia prišla med najboljših 30 v konkurenci.

Federer: Prvo mesto je sekundarni cilj, Nadal je daleč

Avtor

Federer: Prvo mesto je sekundarni cilj, Nadal je daleč

Švicar Roger Federer ni prepričan, da bo zaigral na mastersu v Parizu, saj daje prednost turnirju v domačem Baslu.

"Federer me je z obnašanjem razočaral"

Avtor

"Federer me je z obnašanjem razočaral"

Boris Sobkin, trener Mihaila Južnija, je za ruske medije povedal, da je mnenje o Rogerju Federerju kot človeku, po tekmi Švicarja z njegovim varovancem na OP ZDA, spremenil.

Klepačeva v Tokiu trasirala pot proti Singapurju

Klepačeva v Tokiu trasirala pot proti Singapurju

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je skupaj s Španko Mario Jose Martinez Sanchez osvojila turnir serije Premier v Tokiu. Za Koprčanko je to njen peti naslov na WTA turnirjih v karieri, z njim pa se je pomaknila za sedem mest na 27. mesto v razvrstitvi dvojic.
Loading...