Vir: Getty Images Sport, Michael Regan
Tenis 21.08.2017 | 17:24

Dvoboj Dolgopolov-Monteiro pod drobnogledom

Avtor

Enota za integriteto tenisa (TIU) je sporočila, da preiskuje včerajšnji dvoboj na ATP turnirju serije 250, ki sta ga v Winston-Salemu odigrala Ukrajinec, Aleksandr Dolgopolov in Brazilec, Thiago Monteiro.

tenis big

Vir: Getty Images/Clive Brunskill


Preiskava se je začela zato, ker so številne stavnice tekmo umaknile iz ponudbe, saj je bilo sumljivo veliko denarja vplačanega na Brazilca, pa čeprav ni bil favorit za zmago, bolj nasprotno.


Brazilec, 114. svetovni tenisač je Dolgopolova (68. na svetu) premagal s 6:3, 6:3 in zato potreboval le 55 minut, Ukrajinec pa na srečanju ni prišel niti do ene priložnosti za odvzem servisa.

Nekaj ur pred začetkom dvoboja je bilo vplačanega kar precej denarja na zmago Monteira, kar je seveda močno vplivalo na spremembo kvot.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Grand Slam spremembe: 16 nosilcev, omejen čas za servis

Grand Slam spremembe: 16 nosilcev, omejen čas za servis

Na turnirje velike četverice se leta 2019 vrača sistem s 16 nosilci, namesto trnutnih 32. Mednarodna teniška zveza je sprejela še nekaj ostalih pomembnih novosti.

Đoković se na igrišča vrača 1. januarja

Avtor

Đoković se na igrišča vrača 1. januarja

Najboljši srbski tenisač in nekdaj številka ena Novak Đoković se vrača na teniška igrišča 1.januarja, ko bo na sporedu turnir v Dohi.

Grigor je zaslužil in prišel tik za Nadala in Federerja

Avtor

Grigor je zaslužil in prišel tik za Nadala in Federerja

Nesporni kralj zaključka teniške sezone in z njim zaključnega mastersa osmerice v Londonu je postal Grigor Dimitrov. Med drugim je prišel do svoje najvišje uvrstitve na ATP lestvici, od danes dalje je tretji teniški igralec sveta.

Goffin in Dimitrov za zadnjo letošnjo lovoriko

Avtor

Goffin in Dimitrov za zadnjo letošnjo lovoriko

David Goffin je prvi finalist zaključnega turnirja v Londonu, potem ko je po preobratu zaustavil pohod Rogerja Federerja. Belgijca v finalu čaka Grigor Dimitrov, ki je prav tako po preobratu izločil Jacka Socka.
Loading...