Vir: Dennis Grombkowski/Getty Images
Tenis 10.10.2017 | 10:47

Becker razkril, zakaj je prekinil z Novakom

Avtor

V tej novici

Novak Đoković

Legendarni nemški teniški igralec Boris Becker je razkril, zakaj sta leta 2016 z Novakom Đokovićem končala s sodelovanjem.

Novak Djokovic in Boris Becker

Vir: Getty Images

Novak Djokovic in Boris Becker

Novak Đoković in Boris Becker sta skupaj preživela in ustvarila triletno časovno obdobje polno uspehov, saj je v času njunega sodelavnja Đoković dominiral v svetovnem tenisu, vse pa je nagradil s prvo zmago na OP Francije leta 2016 in osvojil še svoj četrti grand slam zapored in karierni slam.

S sodelovanjem sta pričela leta 2013: "Bil sem v Južni Afriki, ko me je poklical Novakov agent in me vprašal, če sem zainteresiran za sodelovanje. Vprašal sem ga, ali je to sploh potrebno, saj je bil Novak takrat drugi tenisač sveta, pa mi je odgovoril, da je ravno v tem težava."

Sodelovanje sta končala na koncu leta 2016, ko je Novak izgubil prvo mesto na ATP lestvici. Becker je nedavno razkril, zakaj se je njuna pravljica končala in zakaj ne skrbi več za Đokovića: "Tenis mora biti na prvem, družina pa na drugem mestu. Tako pač je. V nasprotnem primeru lahko ostanemo prijatelji, trenirati pa ne moreva več skupaj."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Đoković, Wawrinka in Halepova brez težav v Avstraliji

Avtor

Đoković, Wawrinka in Halepova brez težav v Avstraliji

Drugi dan uvodnega teniškega grand slama v sezoni, odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu, ni postregel z večjimi presenečenji. Napredovali so 12-kratni zmagovalec turnirjev za veliki slam, Srb Novak Đoković, nekdanji zmagovalec Melbourna, Švicar Stan Wawrinka, in Romunka Simona Halep.

Đoković: "Drugače je, vznemirljivo, lahko pridem daleč"

Avtor

Đoković: "Drugače je, vznemirljivo, lahko pridem daleč"

Srbski tenisač Novak Đoković se pospešeno pripravlja za uradno vrnitev nazaj na teniška igrišča in začetek prvega turnirja velike četverice v sezoni 2018.

OP Avstralije: Bedene za uvod proti Federerju

Avtor

OP Avstralije: Bedene za uvod proti Federerju

Aljaža Bedeneta v prvem krogu OP Avstralije v Melbournu čaka branilec naslova Roger Federer, medtem ko se bo drugi slovenski predstavnik Blaž Kavčič pomeril z 29. nosilcem Richardom Gasquetom.

"Šapovalov kot jaz, pet najboljših v zgodovini je..."

Avtor

"Šapovalov kot jaz, pet najboljših v zgodovini je..."

Legendarni ameriški tenisač John McEnroe se je pogovarjal s skupino novinarjev, njegove besede o najboljših petih tenisačih v zgodovini, mlademu Kanadčanu Šapovalovu ter Nicku Kyrgiosu, je objavil portugalski novinar Jose Morgado.
Loading...