Vir: Dennis Grombkowski/Getty Images
Tenis 10.10.2017 | 10:47

Becker razkril, zakaj je prekinil z Novakom

Avtor

V tej novici

Novak Đoković

Legendarni nemški teniški igralec Boris Becker je razkril, zakaj sta leta 2016 z Novakom Đokovićem končala s sodelovanjem.

Novak Djokovic in Boris Becker

Vir: Getty Images

Novak Djokovic in Boris Becker

Novak Đoković in Boris Becker sta skupaj preživela in ustvarila triletno časovno obdobje polno uspehov, saj je v času njunega sodelavnja Đoković dominiral v svetovnem tenisu, vse pa je nagradil s prvo zmago na OP Francije leta 2016 in osvojil še svoj četrti grand slam zapored in karierni slam.

S sodelovanjem sta pričela leta 2013: "Bil sem v Južni Afriki, ko me je poklical Novakov agent in me vprašal, če sem zainteresiran za sodelovanje. Vprašal sem ga, ali je to sploh potrebno, saj je bil Novak takrat drugi tenisač sveta, pa mi je odgovoril, da je ravno v tem težava."

Sodelovanje sta končala na koncu leta 2016, ko je Novak izgubil prvo mesto na ATP lestvici. Becker je nedavno razkril, zakaj se je njuna pravljica končala in zakaj ne skrbi več za Đokovića: "Tenis mora biti na prvem, družina pa na drugem mestu. Tako pač je. V nasprotnem primeru lahko ostanemo prijatelji, trenirati pa ne moreva več skupaj."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Nadal dobil tožbo proti bivši francoski ministrici

Avtor

Nadal dobil tožbo proti bivši francoski ministrici

Nekdanji francoski ministrici za zdravje in šport Roselyne Bachelot je danes sodišče v Parizu izreklo 500 evrov pogojne kazni, ker je lani v neki televizijski oddaji teniškega igralca Rafaela Nadala obtožila dopinga.

Wilander: Ko manjkata Novak in Andy, je vse lažje

Avtor

Wilander: Ko manjkata Novak in Andy, je vse lažje

Nekdaj najboljši tenisač na svetu Mats Wilander je mnenja, da tenis potrebuje "veliko četverico". 53-letni Šved upa, da se bosta Novak Đoković in Andy Murray prihodnje leto vrnila v velikem slogu.

Agassi: Novak ima 90 %, da bo znova najboljši

Avtor

Agassi: Novak ima 90 %, da bo znova najboljši

Legendarni Američan Andre Agassi od Novaka Đokovića pričakuje, da bo še napredoval, ter da se bo po povratku v teniške arene znova boril za sam vrh.

Federer svari Murrayja: Ne vrni se prekmalu!

Avtor

Federer svari Murrayja: Ne vrni se prekmalu!

Roger Federer in Andy Murray sta v torek odigrala ekshibicijski obračun v Glasgowu, kar je bil prvi obračun Škota po poškodbi leve roke in naznanitvi, da je zanj letošnje sezone konec.
Loading...