Vir: Dennis Grombkowski/Getty Images
Tenis 10.10.2017 | 10:47

Becker razkril, zakaj je prekinil z Novakom

Avtor

V tej novici

Novak Đoković

Legendarni nemški teniški igralec Boris Becker je razkril, zakaj sta leta 2016 z Novakom Đokovićem končala s sodelovanjem.

Novak Djokovic in Boris Becker

Vir: Getty Images

Novak Djokovic in Boris Becker

Novak Đoković in Boris Becker sta skupaj preživela in ustvarila triletno časovno obdobje polno uspehov, saj je v času njunega sodelavnja Đoković dominiral v svetovnem tenisu, vse pa je nagradil s prvo zmago na OP Francije leta 2016 in osvojil še svoj četrti grand slam zapored in karierni slam.

S sodelovanjem sta pričela leta 2013: "Bil sem v Južni Afriki, ko me je poklical Novakov agent in me vprašal, če sem zainteresiran za sodelovanje. Vprašal sem ga, ali je to sploh potrebno, saj je bil Novak takrat drugi tenisač sveta, pa mi je odgovoril, da je ravno v tem težava."

Sodelovanje sta končala na koncu leta 2016, ko je Novak izgubil prvo mesto na ATP lestvici. Becker je nedavno razkril, zakaj se je njuna pravljica končala in zakaj ne skrbi več za Đokovića: "Tenis mora biti na prvem, družina pa na drugem mestu. Tako pač je. V nasprotnem primeru lahko ostanemo prijatelji, trenirati pa ne moreva več skupaj."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Đokovićeva težka pot: Nishikori, Del Potro, Čilić

Avtor

Đokovićeva težka pot: Nishikori, Del Potro, Čilić

Srbski tenisač Novak Đoković se po operaciji komolca vrača v karavano na Masters turnirju v Indian Wellsu, kjer mu je žreb namenil težke in nekatere razigrane nasprotnike.

Po 12 letih Murray ni več britanska številka 1

Avtor

Po 12 letih Murray ni več britanska številka 1

Andy Murray od danes ni več najboljši tenisač v Veliki Bitaniji. Po več kot 12 letih prevlade, ga je iz prestola izrinil Kyle Edmund.

Murray trenira - v karavani že pred sezono na travi?

Avtor

Murray trenira - v karavani že pred sezono na travi?

Britanec Andy Murray namerava do konca marca začeti s treningi na teniških igriščih, kar pomeni, da bi se lahko v karavno vrnil še pred začetkom travnatega dela sezone.

Rafa: Ne vem, kdaj se vrnem, težko mi je

Avtor

Rafa: Ne vem, kdaj se vrnem, težko mi je

Rafael Nadal je bil primoran izpustiti še šesti zaporedni turnir zaradi poškodbe, potem ko je včeraj odpovedal svoj nastop v Acapulcu, zdaj pa je pod vprašajem tudi njegov nastop na prvem Mastersu sezone v Indian Wellsu.
Loading...