Vir: Getty Images Sport, Michael Regan
Tenis 11.10.2017 | 15:31

Kyrgios kaznovan zaradi nešportnega obnašanja

Avtor

V tej novici

Nick Kyrgios

Kontroverzni tenisač Nick Kyrgios je bil kaznovan zaradi nešportnega obnašanja na turnirju Masters v Shanghaju, ko je sredi obračuna zapustil igrišče.

Nik Kirjos

Vir: Etienne Oliveau, Getty Images Sport

Nik Kirjos

Nick Kyrgios bo ostal brez 21.085 dolarjev za uvrstitev v prvi krog turnirja iz serije 1000 na Kitajskem. Dodatno pa je še kaznovan z 10.000 dolarji zaradi nešportnega obnašanja v obračunu s Stevom Johnsonom v prvem krogu.

Mladi tenisač, ki je znan po svojih nešportnih potezah je na Kitajskem v prvem nizu zaradi sodniških odločitev zapustil teren. Potem se je sicer opravičil in dejal, da je imel zdravstvene težave. Razlog naj bi bil trebušni virus in težave z ramenom.

To pa seveda ni prvi podoben prekršek Kyrgiosa, ki je že bil kaznovan zaradi takšnih ali drugačnih izpadov na igrišču.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Nadal za začetek oddal samo tri igre

Avtor

Nadal za začetek oddal samo tri igre

V Melbournu se je začel prvi letošnji turnir za grand slam. Prvi igralec sveta Rafael Nadal je v prvem krogu Victorju Estrelli Burgosu predal le tri igre - 6:1, 6:1, 6:1. Brez večjih težav napredovala tudi Nick Kyrgios in Grigor Dimitrov, ekspresno slovo Venus Williams.

Kyrgios napovedal lepše čase - prvi njegov naslov doma

Avtor

Kyrgios napovedal lepše čase - prvi njegov naslov doma

Avstralski tenisač Nick Kyrgios je osvojil turnir serije 250 v Brisbaneu, potem ko je s 6:4 in 6:2 ugnal Američana Ryana Harrisona. To je prvi naslov za Avstralca na domačih tleh, potem ko je trikrat slavil na različnih kontinentih.

Odpoved za odpovedjo: Sezono končal še Kyrgios

Avtor

Odpoved za odpovedjo: Sezono končal še Kyrgios

Tudi avstralski teniški zvezdnik Nick Kyrgios je sporočil, da predčasno končuje letošnjo sezono, da bi v celoti pozdravil poškodbo kolka.

Nadal: Kyrgios je bil velik test

Avtor

Nadal: Kyrgios je bil velik test

Rafael Nadal nadaljuje s sijajnimi predstavami. V finalu turnirja v Pekingu je sicer veliko težje od končnega izida premagal Nicka Kyrgiosa in napovedal, da bo tudi v zaključku sezone trd oreh za tekmece.
Loading...