Vir: Minas Panagiotakis, Getty Images
Tenis 17.10.2017 | 11:06

"Federer se boji le dveh tenisačev"

Avtor

Po mnenju nekdanjega britanskega teniškega igralca Grega Rusedskega se Roger Federer boji le dveh nasprotnikov v karavani, a Rafaela Nadala ni na tem spisku.

Vir: Dan Istitene, Getty Images Sport

Greg Rusedski, nekdanja številka 4 svetovnega tenisa je po prepričljivi zmagi Rogerja Federerja v Šanghaju proti Rafaelu Nadalu izrazil zanimivo mnenje: "Kako premagati Rogerja Federerja? Morate imeti podobna orožja kot jih ima Juan Martin Del Potro, odličen in močan servis, kar lahko poskrbi za nekaj težav pri gibanju Švicarja na igrišču, saj mu tako preprečiš, da zgodaj udarja žogico in narekuje tempo v točkah. Zato ga je Del Potro premagal na OP ZDA, ko je Federer še imel nekaj težav z bolečinami v hrbtu. To je razlog zakaj se Roger boji takšnih nasprotnikov," je povedal Britanec.

"V karavani sta le dva tenisača, ki lahko storita veliko škode pri Federerju - Stan Wawrinka in Del Potro. Rafa si mora izmisliti nekaj novih taktičnih prijemov, da bi ga lahko zlomil, ker tako kot poskuša zdaj, je nemogoče," je še dodal Rusedski.

Komentarjev (1)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

Diego

Novak je njemu trn u oku:)

Odgovori 0 0

* Vsa polja so obvezna

VIDEO: Rogerjev prepir s sodnikom in kletvica

Avtor

VIDEO: Rogerjev prepir s sodnikom in kletvica

Čeprav gre za velikega šampiona in človeka, je tudi Roger Federer tekom finalnega obračuna Masters turnirja v Indian Wellsu proti Juanu Martinu Del Potru pokazal, da je krvav pod kožo. Po sumljivi odločitvi se je sprl s sodnikom Fergusom Murphyjem in pri tem postregel z nekaj izbranimi besedami.

Đokovićeva težka pot: Nishikori, Del Potro, Čilić

Avtor

Đokovićeva težka pot: Nishikori, Del Potro, Čilić

Srbski tenisač Novak Đoković se po operaciji komolca vrača v karavano na Masters turnirju v Indian Wellsu, kjer mu je žreb namenil težke in nekatere razigrane nasprotnike.

Po 12 letih Murray ni več britanska številka 1

Avtor

Po 12 letih Murray ni več britanska številka 1

Andy Murray od danes ni več najboljši tenisač v Veliki Bitaniji. Po več kot 12 letih prevlade, ga je iz prestola izrinil Kyle Edmund.

Murray trenira - v karavani že pred sezono na travi?

Avtor

Murray trenira - v karavani že pred sezono na travi?

Britanec Andy Murray namerava do konca marca začeti s treningi na teniških igriščih, kar pomeni, da bi se lahko v karavno vrnil še pred začetkom travnatega dela sezone.
Loading...