Minas Panagiotakis, Getty Images
Tenis 17.10.2017 | 11:06

"Federer se boji le dveh tenisačev"

Avtor

Po mnenju nekdanjega britanskega teniškega igralca Grega Rusedskega se Roger Federer boji le dveh nasprotnikov v karavani, a Rafaela Nadala ni na tem spisku.

Dan Istitene, Getty Images Sport

Greg Rusedski, nekdanja številka 4 svetovnega tenisa je po prepričljivi zmagi Rogerja Federerja v Šanghaju proti Rafaelu Nadalu izrazil zanimivo mnenje: "Kako premagati Rogerja Federerja? Morate imeti podobna orožja kot jih ima Juan Martin Del Potro, odličen in močan servis, kar lahko poskrbi za nekaj težav pri gibanju Švicarja na igrišču, saj mu tako preprečiš, da zgodaj udarja žogico in narekuje tempo v točkah. Zato ga je Del Potro premagal na OP ZDA, ko je Federer še imel nekaj težav z bolečinami v hrbtu. To je razlog zakaj se Roger boji takšnih nasprotnikov," je povedal Britanec.

"V karavani sta le dva tenisača, ki lahko storita veliko škode pri Federerju - Stan Wawrinka in Del Potro. Rafa si mora izmisliti nekaj novih taktičnih prijemov, da bi ga lahko zlomil, ker tako kot poskuša zdaj, je nemogoče," je še dodal Rusedski.

Komentarjev (1)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

Diego

Novak je njemu trn u oku:)

Odgovori 0 0

* Vsa polja so obvezna

Toni: Pravilo 25 sekund? To je za manj inteligentne

Avtor

Toni: Pravilo 25 sekund? To je za manj inteligentne

Toni Nadal, stric in nekdanji trener Rafaela Nadala, je prepričan, da je pravilo 25 sekund, ki jih bodo imeli teniški igralci po odigrani točki za pripravo za naslednjo, ni prava rešitev za pohitritev obračunov.

"Nadal mladim ni najboljši vzgled"

Avtor

"Nadal mladim ni najboljši vzgled"

Nekadanja številka tri svetovnega moškega tenisa, Nizozemec Richard Krajiček pravi, da Rafael Nadal ne predstavlja dobrega vzgleda mladim teniškim igralcem in igralkam.

Kyrgios: Končno sem sprejel zrelo odločitev

Avtor

Kyrgios: Končno sem sprejel zrelo odločitev

Avstralski teniški igralec Nick Kyrgios pravi, da je pripravljen pustiti vse pretekle težave za seboj in da želi pustiti dober vtis na turnirjih na travnati podlagi, predvsem na igriščih Wimbledona.

RF: Spet na prvo mesto? Dodatna motivacija!

Avtor

RF: Spet na prvo mesto? Dodatna motivacija!

Dolgo pričakovani povratek Rogerja Federerja v karavano je za nami, potem ko je 36-letni Švicar v Stuttgartu zaigral prvič po nastopu na turnirju serije Masters v Miamiju.
Loading...