Julian Finney, Getty Images
Tenis 14.03.2018 | 12:02

Becker: "Novak potrebuje več treninga, manj družine!"

Avtor

V tej novici

Novak Đoković

Nekdanji trener Novaka Đokovića, Boris Becker, dobro ve, kaj Srb potrebuje, da bi se vrnil v druščino najboljših svetovnih tenisačev.

Novak Đoković

Adam Pretty, Getty Images

Bivša številka ena svetovnega tenisa, Đoković, je priznal, da se v Indian Wellsu verjetno sploh ne bi smel pojaviti, saj še zmeraj čuti bolečine v komolcu. Med teniško karavano se je vrnil, kot sam pravi, le zato, ker je igranje tako močno pogrešal.

Legendarni Nemec Boris Becker meni, da bi moral Srb več časa preživeti na igrišču in manj s svojo družino. "Novak je srečen družinski človek, ki s svojo ženo in otrokoma preživi ogromno časa. Vseeno pa, če želite biti prvi na svetu, je potrebno biti 100-odstotno predan športu. Đoković je pameten človek in ve, kaj mora storiti, to pa pomeni odpovedovanje," je misli strnil najmlajši zmagovalec v zgodovini Wimbledona.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Dimitrov: Sem na nivoju Đokovića in Nadala

Avtor

Dimitrov: Sem na nivoju Đokovića in Nadala

Bolgarski tenisač Grigor Dimitrov je imel v eni izmed izjav dovolj poguma, da je izjavil, da je na nivoju, kjer sta Novak Đoković in Rafael Nadal.

Rusedski: Đoković najboljši vseh časov? Še ima čas...

Avtor

Rusedski: Đoković najboljši vseh časov? Še ima čas...

Greg Rusedski, nekdanji kanadski tenisač, je prepričan, da bo Novak Đoković v primeru dveh ali treh naslovov na turnirjih za grand slam upravičeno postal kandidat za naziv največjega tenisača vseh časov.

Đoković: Zaradi Rogerja in Rafe sem tukaj, kjer sem

Avtor

Đoković: Zaradi Rogerja in Rafe sem tukaj, kjer sem

Novak Đoković poudarja, da se počuti priviligeranega in počaščenga, ker je postal prvi teniški igralec v zgodovini, ki ima v kolekciji vseh devet zmag iz turnirjev serije masters.

VIDEO: Točka, ki je dopolnila sestavljanko

Avtor

VIDEO: Točka, ki je dopolnila sestavljanko

Novaku Đokoviću je v šestem poizkusu le uspelo slaviti v finalu mastersa v Cincinnatiju, s čimer je kot prvi igralec v teniški zgodovini slavil na prav vseh mastersih. Srb je v finalu s 6:4 in 6:4 odpravil Rogerja Federerja, v zgornjem posnetku si poglejte zmagovito točko.
Loading...