Al Bello/Getty Images
Tenis 15.04.2018 | 12:53

Lopez: Federer mora spoštovati Tour in igrati na pesku

Avtor

Španski tenisač Feliciano Lopez je kritiziral Rogerja Federerja zaradi njegove odločitve, da vnovič izpusti celotno sezono na pesku.

Getty Images Ian Walton

Feliciano Lopez, ki je vrstnik Rogerja Federerja (letnika 1981), bo v Madridu zaigral 17. zapored, letos pa bo skupaj z Manolom Santanom opravljal tudi vlogo direktorja turnija, medtem ko bo naslednje leto samostojno v tej vlogi.

"Želim se učiti in se pridružiti organizaciji turnirja. Dobro se reagirali in srečni so zaradi mene. Z igralci ni lahko, vsi želimo igrati na najboljših terenih, v najboljšem času, toda vsem ne moreš ugoditi," je dejal Lopez in se dotaknil tudi švicarskega velikana: "Želim, da Federer znova zaigra v Madridu, preden konča kariero. Treniral sem z njim v Rotterdamu in imel srečo, da sva se pogovorila. Dejal mi je, da občuduje Santano in da bi zaigral v Madridu, če bi se odločil nastopiti na Roland Garrosu. Škoda, ker ne bo igral, saj je pesek enako pomemben kot trda podlaga in trava. Kot ostali igralci, bi tudi Federer moral spošttovati ATP Tour in tekmovati skozi celotno leto."

Turnir v španski prestolnici se začenja 4. maja.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Isner brani Federerja: On je simbol moškega tenisa

Avtor

Isner brani Federerja: On je simbol moškega tenisa

Ameriški teniški igralec John Isner je stopil v bran Rogerju Federerju, potem ko ga je francoski igralec Julien Benneteau obtožil, da nadzoruje moški tenis.

Federer brez težav čez negotovega Thiema

Avtor

Federer brez težav čez negotovega Thiema

Švicarski tenisač Roger Federer je premagal Avstrijca Dominica Thiema v dvoboju drugega kroga v skupini Lleyton Hewitt na Zaključnem mastersu v Londonu s 6:2, 6:3.

Perfekcija Andersona: "Eden mojih najboljših dvobojev"

Avtor

Perfekcija Andersona: "Eden mojih najboljših dvobojev"

Južnoafričan Kevin Anderson je odigral fantastični dvoboj na Zaključnem turnirju v Londonu, kjer je v drugem krogu skupine Lleytona Hewitta Japonca Keija Nishikorija premagal s 6:1, 6:0.

Nishikori: "Grozen dan zame"

Avtor

Nishikori: "Grozen dan zame"

Po tem, ko je Kevin Anderson v Londonu rutinsko premagal Keija Nishikorija s 6:0, 6:1, Japonec ne skriva razočarjanja pa najtežjem porazu v karieri.
Loading...