Al Bello/Getty Images
Tenis 15.04.2018 | 12:53

Lopez: Federer mora spoštovati Tour in igrati na pesku

Avtor

Španski tenisač Feliciano Lopez je kritiziral Rogerja Federerja zaradi njegove odločitve, da vnovič izpusti celotno sezono na pesku.

Getty Images Ian Walton

Feliciano Lopez, ki je vrstnik Rogerja Federerja (letnika 1981), bo v Madridu zaigral 17. zapored, letos pa bo skupaj z Manolom Santanom opravljal tudi vlogo direktorja turnija, medtem ko bo naslednje leto samostojno v tej vlogi.

"Želim se učiti in se pridružiti organizaciji turnirja. Dobro se reagirali in srečni so zaradi mene. Z igralci ni lahko, vsi želimo igrati na najboljših terenih, v najboljšem času, toda vsem ne moreš ugoditi," je dejal Lopez in se dotaknil tudi švicarskega velikana: "Želim, da Federer znova zaigra v Madridu, preden konča kariero. Treniral sem z njim v Rotterdamu in imel srečo, da sva se pogovorila. Dejal mi je, da občuduje Santano in da bi zaigral v Madridu, če bi se odločil nastopiti na Roland Garrosu. Škoda, ker ne bo igral, saj je pesek enako pomemben kot trda podlaga in trava. Kot ostali igralci, bi tudi Federer moral spošttovati ATP Tour in tekmovati skozi celotno leto."

Turnir v španski prestolnici se začenja 4. maja.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Đoković deseti v zgodovini v klubu 800

Avtor

Đoković deseti v zgodovini v klubu 800

Novak Đoković je postal deseti igralec v ATP zgodovini, ki je osvojil najmanj 800 zmag.

Federer z nekaj muke v polfinale

Avtor

Federer z nekaj muke v polfinale

Roger Federer se je uvrstil v polfinale turnirja serije ATP 500 v Halleju, potem ko je težje od pričakovanj s 7:6 in 7:5 odpravil Matthewa Ebdena.

Đoković: Bolje sem in popolnoma osredotočen

Avtor

Đoković: Bolje sem in popolnoma osredotočen

Srbski tenisač Novak Đoković se bo danas v 2. krogu turnirja v Queen'su srečal z Grigorjem Dimitrovim. Dvoboj bomo prenašali na Sportklubu 1.

Zaradi kokaina domačina niso povabili v Wimbledon

Avtor

Zaradi kokaina domačina niso povabili v Wimbledon

Britanski teniški igralec Dan Evans kot domačin ni dobil posebnega povabila organizatorjev v glavni žreb Wimbledona - organizatorji so kot razlog navedli, da takšnega povabila ne morejo dati nekomu, ki je bil suspendiran zaradi uživanja kokaina.
Loading...