Vir: Mike Hewitt/Getty Images
Tenis 17.08.2017 | 21:26

Azarenka zaradi sina izpušča US Open

Beloruska tenisačica in nekdanja številka 1 Victoria Azarenka bo manjkala na zadnjem letošnjem turnirju za grand slam v New Yorku. Belorusinja bo US Open izpustila, ker ne želi pustiti sina v Kaliforniji.

Vir: Clive Brunskill, Getty Images Sport

Victoria Azarenka, tudi dvakratna finalistka Odprtega prvenstva Združenih držav Amerike, trenutno bije bitko z nekdanjim soprogom Billyjem McGeejem za skrbništvo nad sinom Leom. Ker sin do konca obravnave ne sme zapustiti Kalifornije, kjer trenutno živi z mamo, se je tenisačica odločila, da bo raje ostala z njim in izpustila zadnji letošnji turnir za grand slam.

Azarenka se je s soprogom razšla po koncu Wimbledona, kmalu zatem pa je stekla borba za skrbništvo.

Belorusinja je v finau US Opena igrala v letih 2012 in 2013, v teh letih pa je dvakrat slavila na OP Avstralije, kar sta zaenkrat njena edina grand slam naslova.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

UEFA objavila seznam za najboljših 11, med njimi Oblak

Avtor

UEFA objavila seznam za najboljših 11, med njimi Oblak

UEFA je objavila razširjen seznam igralcev, ki bodo kandidirali za najboljšo enajsterico letošnjega leta. Med kandidati je tudi slovenski vratar Jan Oblak.

Svetovni debi za Jančarjevo in Kotnikovo

Avtor

Svetovni debi za Jančarjevo in Kotnikovo

Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak, Danijel Pokeršnik, Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik bodo nastopili na zadnjem letošnjem turnirju svetovne serije, ki ga gosti Sydney. Boljše izhodišče imata fanta, ki sta že uvrščena na glavni del turnirja, medtem ko bosta dekleti začeli v kvalifikacijah.

Partizan prosi navijače: ne vzklikajte Ratko Mladić!

Avtor

Partizan prosi navijače: ne vzklikajte Ratko Mladić!

Potem, ko je bil Ratko Mladić obsojen iz Partizana prihaja prošnja, kjer uprava prosi navijače, da na naslednji evropski tekmi ne vzklikajo imena Ratko Mladić oz. karkoli povezanega z njim.

Je bolezen trenerja Seville razlog za tri zadetke?

Avtor

Je bolezen trenerja Seville razlog za tri zadetke?

Sevilla je pred domačimi gledalci ob polčasu izgubljala proti Liverpoolu s 3:0. Za preobrat pa naj bi poskrbel trener, ki je svojim varovancem med polčasom zaupal, da ima raka prostate. V drugem polčasu so njegovi fantje zabili tri zadetke in se veselili točke.
Loading...