Scott Barbour, Getty Images Sport
Tenis 06.11.2018 | 14:02

Becker: Novakova skupina je težja od Rogerjeve

Avtor

Roger Federer ima večjo možnost, da osvoji zaključni teniški Masters teniške sezone v Londonu, kot pa Novak Đoković, saj naj bi Srb imel težjo skupino in s tem tudi težjo pot do polfinala.

Novak ĐokoviĆ, Boris Becker

Clive Brunskill/Getty Images Sport

Novak ĐokoviĆ, Boris Becker

Legendarni nemški teniški igralec in trener Boris Becker je delil srečo na žrebu za zaključni turnir serije Masters v Londonu. Novaka Đokovića je izžrebal v skupino z Aleksandrom Zverevom, Marinom Čilićem in Johnom Isnerjem. Roger Federer se bo na drugi strani v svoji skupini pomeril s Kevinom Andersonom, Dominicom Thiemom in Keijem Nišikorijem

"Rekel bi, da je težja skupina tista, v kateri je Đoković. V njej so vsi odlični pri začetnem udarcu in vsi teniški igralci, ki jim razmere v dvorani ugajajo," je ocenil Becker. 

Nemec je kot trener spremljal Đokovića kar tri leta, v tem obdobju pa je Novak osvojil šest turnirjev velike četverice. Sodelovanje sta končala leta 2016.  

"To je bilo čudovito obdobje. Pogrešam ga, a vse ima svoj konec. On je imel težave s poškodbo in takrat je malce izgorel v želji. Ni me več potreboval. Ostala sva si blizu in vesel sem, da se je vrnil na pravo pot."

Federer bo v Londonu napadal svojo sedmo turnirsko zmago na zaključnem Mastersu in prvo po letu 2011, na drugi strani pa se bo Đoković boril za šesti naslov. 

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Anderson:"Veselim se dvoboja z Novakom, upam na finale"

Avtor

Anderson:"Veselim se dvoboja z Novakom, upam na finale"

Južnoafričan Kevin Anderson je ocenil, da ima možnosti proti Novaku Đokoviću v dvorani, v kolikor bi se Srbom srečal v polfinalu Zaključnega Mastersa.

Federer se je z zmago nad Andersonom izognil Đokoviću

Avtor

Federer se je z zmago nad Andersonom izognil Đokoviću

Roger Federer si je z zmago nad Kevinom Andersonom s 6:4, 6:3 priboril polfinale zaključnega turnirja v Londonu. Švicar je tako kot Novak Đoković osvojil prvo mesto v skupini, kar pomeni, da se s Srbom lahko sreča samo v finalu.

Agnieszka Radwanska končala kariero

Avtor

Agnieszka Radwanska končala kariero

Poljakinja Agnieszka Radwanska je zaradi težav z zdravjem, ki ji ne dovoljujejo, da bi zaigrala na svoji najvišji ravni, končala s profesionalnim igranjem tenisa.

Đoković preko Zvereva do druge zmage v Londonu

Avtor

Đoković preko Zvereva do druge zmage v Londonu

Novak Đoković je v drugem krogu zaključnega turnirja v Londonu premagal Alexandra Zvereva z 2:0 in prišel še do druge zmage v skupini.
Loading...