Vir: Joe Robbins/Getty Images
Tenis 11.08.2017 | 16:41

V Cincinnatiju bo manjkal branilec naslova

V tej novici

Marin Čilić

Po Andyu Murrayu je tudi Marin Čilić sporočil, da ga na Mastersu v zvezni državi Ohio ne bomo videli. Hrvat je izpustil že pravkar potekajoči turnir v Montrealu.

Marin Čilić

Vir: Julian Finney/Getty Images

Finalist Wimbledona je zaradi poškodbe mišice izpustil že kanadski Masters, v Cincinnatiju pa ne želi tvegati poslabšanja poškodbe. Lani je Čilić tam osvojil svojo edino dosedanjo trofejo na turnirjih serije Masters.

"Začel sem s treningi in okrevanje gre za zdaj po načrtih, toda nimam dovolj časa za to, da bi se ustrezno pripravil na Masters v Cincinnatiju. Ne počutim se še 100-odstotno pripravljenega, da bi lahko tekmoval in skušal ubraniti naslov," je pojasnil Hercegovec.

Naj spomnimo - lani je Čilić v finalu Cincinnati Mastersa s 6:4 in 7:5 ugnal Andya Murraya.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Čilić odpustil Björkmana

Avtor

Čilić odpustil Björkmana

Najboljši hrvaški tenisač Marin Čilić je prekinil sodelovanje z legendarnim Švedom Jonasom Björkmanom, potem ko sta 16 mesecev dokaj uspešno sodelovala.

"Bili smo revni, mati je prodajala zapestnice"

Avtor

"Bili smo revni, mati je prodajala zapestnice"

Argentinski tenisač Diego Schwartzman je dejal, da je z letošnjimi rezultati zadovoljen in da svoje ekipe, kot tudi način dela, za sezono 2018 ne namerava zamenjati.

Murray ustanovil podjetje - korak za teniško upokojitev

Avtor

Murray ustanovil podjetje - korak za teniško upokojitev

Britanec Andy Murray je ustanovil podjetje, ki bo pomagalo mladim teniškim talentom, se pa mediji na Otoku sprašujejo, ali je to korak proti koncu teniške kariere?

Livetennis: ATP lestvica na koncu 2018 - Đoković prvi!

Avtor

Livetennis: ATP lestvica na koncu 2018 - Đoković prvi!

Teniška sezona se je s finalom Davisovega pokala uradno zaključila. Premor bo dolg približno mesec dni, potem pa gre cirkus belega športa naprej. Specializiran teniški portal Live Tennis je skušal napovedati, kakšno podobo bo imela ATP lestvica ob koncu sezone 2018.
Loading...