Vir: Getty Images Sport, Michael Regan
Tenis 18.08.2017 | 17:39

VIDEO: 140 udarcev, a niti blizu teniškega rekorda

Avtor

Amina Anshba in Magdalena Frech sta v drugem krogu turnirja serije Futures v Leipzigu z nagradnim skladom 25.000 ameriških dolarjev odigrali eno najdaljših izmenjav v zgodovini teniške igre. Pripravite se, trajalo bo ...


To pa še ni bilo vse, saj sta Frechova in Anshba tudi v zadnji točki izmenjali kar 70 udarcev, na koncu pa je slavila Poljakinja s 5:7, 6:2, 7:6 (9-7).

Še vedno rekord najdaljše točke v zgodovini tenisa držita Jean Hepner in Vicky Nelson, ki sta leta 1984 v Richmondu odigrali točko dolgo 29 minut (!!!) in si v njej izmenjali kar 643 udarcev.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

SK2 ob 20:30 - Razpoloženi Bedene proti 11. na svetu

Avtor

SK2 ob 20:30 - Razpoloženi Bedene proti 11. na svetu

Aljaž Bedene se po odlični predstavi na turnirju v Buenos Airesu prejšnji teden, ko se je uvrstil v veliki finale, ta teden bori za podoben rezultat tudi v Rio de Janeiru. V prvem krogu je zlahka ugnal Andreasa Haider-Maurerja, tokrat pa ga čaka enajsti lopar sveta Pablo Carreno Busta.

Anderson po preobratu osvojil New York

Avtor

Anderson po preobratu osvojil New York

Južnoafriški tenisač Kevin Anderson je v finalu ATP turnirja v New Yorku prišel do nove turnirske zmage, potem ko je premagal domačina Sama Querreyja z rezultatom 4:6, 6:3, 7:6 (7-1).

Evert: Denar tenisačem podaljšuje kariere

Avtor

Evert: Denar tenisačem podaljšuje kariere

Teniški igralci kot je Roger Federer imajo dovolj denarja, da podaljšajo svoje teniške kariere, pravi nekdanja najboljša teniška igralka na svetu Chris Evert.

Šarapova s povabilom do nastopa v Dubaju

Avtor

Šarapova s povabilom do nastopa v Dubaju

Ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova bo po dvanajstih letih spet zaigrala na turnirju WTA v Dubaju, potem ko je sprejela posebno povabilo za nastop.
Loading...