Vir: Getty Images Sport, Michael Regan
Tenis 18.08.2017 | 17:39

VIDEO: 140 udarcev, a niti blizu teniškega rekorda

Avtor

Amina Anshba in Magdalena Frech sta v drugem krogu turnirja serije Futures v Leipzigu z nagradnim skladom 25.000 ameriških dolarjev odigrali eno najdaljših izmenjav v zgodovini teniške igre. Pripravite se, trajalo bo ...


To pa še ni bilo vse, saj sta Frechova in Anshba tudi v zadnji točki izmenjali kar 70 udarcev, na koncu pa je slavila Poljakinja s 5:7, 6:2, 7:6 (9-7).

Še vedno rekord najdaljše točke v zgodovini tenisa držita Jean Hepner in Vicky Nelson, ki sta leta 1984 v Richmondu odigrali točko dolgo 29 minut (!!!) in si v njej izmenjali kar 643 udarcev.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Hercogova in Klepačeva močno napredovali

Avtor

Hercogova in Klepačeva močno napredovali

Slovenska teniška igralka Polona Hercog je z zmago v francoskem Saint-Maloju na mednarodni lestvici WTA s 150. napredovala na 128. mesto, Andreja Klepač pa je v konkurenci dvojic po uvrstitvi v finale Tokia prišla med najboljših 30 v konkurenci.

"Federer me je z obnašanjem razočaral"

Avtor

"Federer me je z obnašanjem razočaral"

Boris Sobkin, trener Mihaila Južnija, je za ruske medije povedal, da je mnenje o Rogerju Federerju kot človeku, po tekmi Švicarja z njegovim varovancem na OP ZDA, spremenil.

Klepačeva v Tokiu trasirala pot proti Singapurju

Klepačeva v Tokiu trasirala pot proti Singapurju

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je skupaj s Španko Mario Jose Martinez Sanchez osvojila turnir serije Premier v Tokiu. Za Koprčanko je to njen peti naslov na WTA turnirjih v karieri, z njim pa se je pomaknila za sedem mest na 27. mesto v razvrstitvi dvojic.

Laverjev pokal - Evropa vodi s 3:1

Avtor

Laverjev pokal - Evropa vodi s 3:1

V O2 Areni (Praga) se je danes začela prva izvedba Laverjevega pokala, revijalnega tekmovanja pod pokroviteljstvom švicarskega tenisača Rogerja Federerja in njegove menedžerske ekipe. Tenisači so razdeljeni v ekipi Evrope in Sveta, pri čemer sta kapetana Björn Borg (Evropa) in John McEnroe (Svet).
Loading...