Vir: Julian Finney/Getty Images
Tenis 17.09.2017 | 12:02

Osvojil eno točko, še to po dvojni napaki nasprotnika!

Avtor

V francoskem kraju Plaisir se bo jutri začel profesionalni teniški turnir serije futures, na katerega se je prek kvalifikacij želel prebiti tudi Britanec, Daniel Drake. Revež je v prvem krogu predtekmovanja osvojil eno samo točko, pa še to mu je nasprotnik "podaril".

Teniška podlaga.

Vir: Kevin C. Cox/Getty Images

Teniška podlaga.

Drake je doživel poraz 0:6, 0:6 proti domačemu tenisaču, Victorju Ouvrardu, ki je v kvalifikacijah nastopil kot 11. nosilec, edino točko na srečanju pa je Britanec dosegel pri rezultatu 5:0 in 40:0 v prvem nizu, ko je Ouvrardu storil dvojno napako.

V drugem nizu Drake ni uspel priti niti do ene same točke, tako da je Ouvrardu na koncu le ena sama točka zmanjkala do taoimenovanega "zlatega srečanja". Pogled na statistiko kaže, da je Britanec storil kar 12 dvojnih napak...

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Thiem: Đoković v formi – od tega tenisa nihče ni boljši

Avtor

Thiem: Đoković v formi – od tega tenisa nihče ni boljši

Peti igralec sveta Dominic Thiem meni, da je Novaka Đokovića praktično nemogoče premagati, ko srbski zvezdnik igra v najboljši formi.

Kevin Anderson do zmage v Abu Dhabiju

Avtor

Kevin Anderson do zmage v Abu Dhabiju

V finalu eksibicijskega turnirja v Abu Dhabiju se je zmage razveselil Kevin Anderson.

Đoković bo izpustil tudi Doho

Avtor

Đoković bo izpustil tudi Doho

Nekdanji prvi teniški igralec sveta Novak Đoković je danes odpovedal še nastop na turnirju ATP v Dohi, ki se bo začel naslednji teden. Razlog za odpoved so bolečine v komolcu, ki ga spremljajo že pol leta. Zdaj je pod velikim vprašajem tudi njegov nastop na prvem grand sezone, OP Avstralije.

Murray: Poskušal bom osvojiti Australian Open

Avtor

Murray: Poskušal bom osvojiti Australian Open

Britanski tenisač Andy Murray je še eden izmed tistih, ki je imel v lanski sezoni ogromno težav s poškodbami in bo na začetku leta 2018 iskal pot za vrnitev med najboljše.
Loading...