Kevin C. Cox, Getty Images Sport
Tenis 12.11.2017 | 19:37

PODCAST: "Kompenziranje pri sojenju tenisa ne obstaja"

V novi, že 13. epizodi teniškega podcasta, boste lahko od najboljše slovenske teniške sodnice Anje Vreg izvedeli, ali lahko oseba z dioptrijo sploh sodi uradne teniške obračune, med drugim pa nam je zaupala tudi to, da se "delilci pravice" najbolj cenjene počutijo na WTA turnirju v Taškentu.

V 13. oddaji je gostja nekdanja teniška igralka in zelo uspešna teniška sodnica Anja Vreg, ki nam pove marsikatero zanimivost in anekdoto iz življenja profesionalnega teniškega sodnika na turnejah ATP in WTA.

Dekle, ki je že pri 23. letih prišlo do srebrne ITF sodniške značke, je kot svoj dosedanji vrhunec kariere označilo sojenje obračuna dvojic na Mastersu v Madridu, med navezo Jo-Wilfried Tsonga / Aleksander Dolgopolov in David Marrero / Fernando Verdasco.

Anja Vreg

Twitter

Anja Vreg

O oddaji:

Teniški podcast je oddaja v kateri Peter Pevc in Tom Kočevar Dešman z zanimivimi gosti iz sveta belega športa debatirata o rumeni žogici in z njo povezanimi zadevami.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Se Hopmanov pokal poslavlja?

Se Hopmanov pokal poslavlja?

Vse kaže, da se priljubljeno tekmovanje okoli novega leta poslavlja. Avstralska teniška zveza je sporočila, da v prihodnje nima več interesa za organizacijo Hopmanovega pokala.

Wimbledon: Rola uspešno čez prvo oviro kvalifikacij

Wimbledon: Rola uspešno čez prvo oviro kvalifikacij

Slovenski teniški igralec Blaž Rola je uspešno opravil prvo nalogo v predtekmovanju za nastop na tretjem vrhuncu sezone.

Klepačeva uspešno tlakuje pot proti Singapurju!

Klepačeva uspešno tlakuje pot proti Singapurju!

Andreja Klepač in Maria Jose Martinez Sanchez sta v tretjem poskusu letos prišli do prve turnirske zmage.

Kavčič uspešen v kvalifikacijah Antalye

Kavčič uspešen v kvalifikacijah Antalye

Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je v 2. krogu kvalifikacij ATP turnirja v Turčiji premagal Aleksandra Nedovjesova in se tako po kar dolgi suši vrača na ATP turnejo. V 1. krogu se bo pomeril z nekdanjim finalistom OP Avstralije in lanskim polfinalistom turnirja, Marcosom Baghdatisom.
Loading...