Vir: Kevork Djansezian/Getty Images
Tenis 13.08.2017 | 09:07 > 09:23

Šarapova še naprej odpoveduje turnirje

Avtor

Ruska teniška igralka Marija Šarapova je zaradi poškodbe leve roke odpovedala nastop na turnirju v Cincinnatiju, ki bo na sporedu prihodnji teden.

Marija Šarapova

Vir: Adam Pretty, Getty Images Sport

Marija Šarapova

Marija Šarapova, nekdanja števila 1 ženskega tenisa, je sicer že pripotovala v Cincinnati, a ji je tamkajšnjo zdravniško osebje svetovalo, da svoj nastop odpove.

"V Cincinnati sem prišla z željo po igranju. Toda po nasvetu zdravnikov in v luči bližnjega odprtega prvenstva ZDA pa sem morala odpovedati nastop zaradi poškodbe leve roke, ki sem jo staknila v Stanfordu sredi julija," je odpoved pojasnila Šarapova, ki bi v Cincinnatiju igrala s posebnim povabilom.

Rusinja je trenutno 149. na lestvici WTA, njena vrnitev po odluženi 15-mesečni kazni zaradi dopinga, pa vsaj zaenkrat ne poteka povsem po njenih željah.

Nastop na turnirju je zaradi družinskih zadev odpovedala tudi Viktorija Azarenka, ki je prav tako prejela posebno povabilo.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

ITF: Nadal in Muguruza za zgodovino

Avtor

ITF: Nadal in Muguruza za zgodovino

Španca Rafael Nadal in Garbiñe Muguruza Blanco sta bila od ITF (Mednarodna teniška zveza) razglašena za najboljša teniška igralca/-ko letošnje sezone.

"Ukinimo že tekme na tri dobljene nize"

Avtor

"Ukinimo že tekme na tri dobljene nize"

Nekoč druga igralka sveta Svetlana Kuznecova meni, da bi morala mednarodna teniška zveza skrajšati koledar igranja turnirjev. Tako bi imeli tenisači in tenisačice več časa za okrevanje.

Pustila tenis, odprla hotel za živali

Pustila tenis, odprla hotel za živali

Nekoč najbolj obetavna teniška igralka sveta, Portugalka Michelle Larcher de Brito, se je (vsaj začasno) poslovila od teniških igrišč in se bo odslej bolj posvečala negi hišnih ljubljenčkov.

Kuznecova izpušča OP Avstralije

Kuznecova izpušča OP Avstralije

Ruska teniška igralka Svetlana Kuznecova bo najverjetneje izpustila nastop na prihajajočem OP Avstralije, saj ima še zmeraj načeto zapestje leve roke.
Loading...