Kevork Djansezian/Getty Images
Tenis 13.08.2017 | 09:07 > 09:23

Šarapova še naprej odpoveduje turnirje

Avtor

Ruska teniška igralka Marija Šarapova je zaradi poškodbe leve roke odpovedala nastop na turnirju v Cincinnatiju, ki bo na sporedu prihodnji teden.

Marija Šarapova

Adam Pretty, Getty Images Sport

Marija Šarapova

Marija Šarapova, nekdanja števila 1 ženskega tenisa, je sicer že pripotovala v Cincinnati, a ji je tamkajšnjo zdravniško osebje svetovalo, da svoj nastop odpove.

"V Cincinnati sem prišla z željo po igranju. Toda po nasvetu zdravnikov in v luči bližnjega odprtega prvenstva ZDA pa sem morala odpovedati nastop zaradi poškodbe leve roke, ki sem jo staknila v Stanfordu sredi julija," je odpoved pojasnila Šarapova, ki bi v Cincinnatiju igrala s posebnim povabilom.

Rusinja je trenutno 149. na lestvici WTA, njena vrnitev po odluženi 15-mesečni kazni zaradi dopinga, pa vsaj zaenkrat ne poteka povsem po njenih željah.

Nastop na turnirju je zaradi družinskih zadev odpovedala tudi Viktorija Azarenka, ki je prav tako prejela posebno povabilo.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Jakupovičeva v glavnem žrebu Birminghama!

Avtor

Jakupovičeva v glavnem žrebu Birminghama!

Slovenka Dalila Jakupovič se je uvrstila v glavni del WTA turnirja v Birminghamu, potem, ko je v zadnjem kvalifikacijskem krogu premagala Američanko Bernardo Pera.

Jakupovićeva v Nottinghamu tudi čez drugo oviro

Avtor

Jakupovićeva v Nottinghamu tudi čez drugo oviro

Slovenska teniška igralka Dalila Jakupović je na turnirju v Nottinghamu z nagradnim skladom 250.000 dolarjev uspešno prebrodila tudi drugi krog. S 6:4 in 6:3 je predvsem po zaslugi dobrih začetnih udarcev premagala Poljakinjo Magdaleno Frech, sicer sosedo na lestvici WTA.

"Teniškim igralkam enak zaslužek? Kaj pa manekenkam?"

Avtor

"Teniškim igralkam enak zaslužek? Kaj pa manekenkam?"

Najboljši teniški igralec na svetu Rafa Nadal meni, da bi se moral nagradni sklad za moške in dekleta na nekaterih turnirjih razlikovati.

Serena Williams odpovedala dvoboj s Šarapovo

Avtor

Serena Williams odpovedala dvoboj s Šarapovo

Teniški ljubitelji so ostali brez današnje poslastice na odprtem prvenstvu Francije med Američanko Sereno Williams in Rusinjo Marijo Šarapovo. Williamsova je dvoboj odpovedala le nekaj minut pred načrtovanim začetkom zaradi poškodbe prsne mišice.
Loading...