Vir: Mike Hewitt/Getty Images
Tenis 13.02.2018 | 19:39

Zmagovalka Flushinga razgaljena za Sports Illustrated

Ameriška revija Sports Illustrated je znana po tem, da nas športne navdušence vsako leto takole razvaja z izdajo, v kateri se znane športnice oblečejo v kopalke ter nam zbudijo skomine po poletnih mesecih.

Tokrat je v posebni izdaji debitirala aktualna zmagovalka Odprtega prvenstva ZDA, Sloane Stephens, ki ji je uspelo navdušiti kritike, pa verjetno niti vas ne bo pustila ravnodušnih. Tudi letos se je na vabilo odzvala kanadska teniška igralka Eugenie Bouchard.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Tennys Sandgren pred novinarji izlil dušo

Tennys Sandgren pred novinarji izlil dušo

Ameriški teniški igralec, Tennys Sandgren, je odgovoril na negativno sliko, ki se je okoli njega ustvarila v preteklih nekaj dneh, odkar je prišel v drugi teden OP Avstralije.

Serena v Melbournu ne bo branila naslova

Serena v Melbournu ne bo branila naslova

Rekorderka po številu osvojenih turnirjev velike četverice med aktivnimi posameznicami, Američanka Serena Williams, se je vendarle odločila izpustiti prvi vrhunec sezone. 36-letne branilke naslova torej letos gledalci v Melbournu ne bodo imeli priložnost spremljati v živo.

Đoković sezono začenja 10. januarja

Đoković sezono začenja 10. januarja

Po odpovedi nastopa na ekshibicijskem turnirju v Abu Dhabiju in potem še na otvoritvenem turnirju sezone v Dohi, je Novak Đoković odpotoval v Avstralijo, kjer bo najprej nastopil na dveh revijalnih dogodkih.

"Vroča" Ana Ivanović pozirala v spalni srajci

"Vroča" Ana Ivanović pozirala v spalni srajci

Ana Ivanović se je v letošnji sezoni odločila, da se posveti materinstvu in ustvarjanju družine s svojim izbrancem, Bastianom Schweisteigerjem, zato je sklenila profesionalno teniško pot.
Loading...